Διακοπές!

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

Άννα Δρούζα ή Άννα (Μπορώ) Διαμαντοπούλου;


Νόμιζα ότι η Δρούζα ξανάρχισε την τηελόραση, όταν διάβασα:
"...Το «μπορώ» που λέει κάθε Έλληνας στον εαυτό του, είναι σημαντικό να μπορεί να το έχει πιστοποιημένο και στα μάτια των άλλων. Διότι αυτό τον βοηθάει να βγει στην αγορά εργασίας, εθνική και ευρωπαϊκή, με περισσότερα πλεονεκτήματα. Και περισσότερα πλεονεκτήματα, μεταφράζονται σε καλύτερες αμοιβές».
Μετά διάβασα ότι ήταν τα λόγια της υπουργού Παιδείας σε Ημερίδα για το "Εθνικό Πλαίσιο Προσόντων". Η κα Διαμαντοπούλου κάλεσε μάλιστα σε συμμετοχή στο δημόσιο διάλογο, «μακριά από συντεχνιακές ανασφάλειες και επαγγελματικούς ψευτοεγωισμούς.»..."
Μήπως η λύση θα ήταν η Άννα Δρούζα να αναλάβει το υπουργείο Παιδείας και η Άννα Διαμαντοπούλου να ξεκινήσει την τηλεόραση;

Όσο για μένα, έχω τη συντεχνιακή ανασφάλεια και τον εγωισμό να απαιτώ να πληρώνομαι όταν εργάζομαι. Είμαι πολύ κακός; Εδώ και πέντε μήνες η Άννα (Μπορώ) Διαμαντοπούλου αρνείται να δεχτεί το Σύλλογό Συμβασιούχων ΙΔΕΚΕ... Αντίθετα τρέχει από ημερίδα σε ημερίδα και από κομμωτή σε κομμωτή!

ΥΓ Πάντως όταν με το καλό η Άννα (Μπορώ) Διαμαντοπούλου φύγει από το υπουργείο νομίζω πως την περιμε΄νει μια έτοιμη θέση σε κάποια εταιρία που το όνομα της αρχίζει από το Μικρό (Micro) και τελειώνει στο απαλό(Soft)

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Κρίμα να μην έχει την ίδια άποψη και η ΔΟΕ-ΟΛΜΕ. Ίσως να χρειάζεται δημιουργούς καινοτομίας

kostasst είπε...

Η Διαμαντοπούλου είναι δημιουργός Κενό- τομίας...