Διακοπές!

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

Διαδραστικά Βιβλία για Παιδιά Τολμήστε να διασκεδάσετε!

Μεγάλη η χαρά μου σήμερα, γιατί ήξερα πόσο το δούλεψαν, πόσο το αγαπούν και πόσο ελπίζουν να φέρουν κάτι πραγματικά καινούργιο στο διάβασμα και στο βιβλίο:

"Καλώς ήρθατε λοιπόν, στο μαγικό κόσμο της Kuakomekiki! Της πρώτης ελληνικής εταιρείας ψηφιακών εκδόσεων που σχεδιάζει book apps αποκλειστικά για τους μικρούς μας φίλους! Διαδραστικά, δηλαδή, ψηφιακά παραμύθια, που προσφέρουν στα παιδιά της προσχολικής ηλικίας και των πρώτων σχολικών χρόνων την αίσθηση της ενεργής ψυχαγωγίας σε συνδυασμό με την εμπειρία της παραδοσιακής ανάγνωσης.




Τα παραμύθια της Kuakomekiki, με κεντρική ηρωίδα τη Νέλλη, ένα κορίτσι με φτερωτά σπορτέξ και μεγάλη καρδιά, είναι ένα παράθυρο με θέα στον κόσμο της τεχνολογίας και της τέχνης. Ένας ανοιχτός διάλογος με τα νέα τεχνολογικά μέσα, αλλά και την ποιότητα ενός έργου τέχνης φτιαγμένο από ανθρώπινο χέρι. Τα book apps μας για ipad, iphone και android συσκευές συνδυάζουν ηλικιακά κατάλληλες ιστορίες με πανέμορφα σχέδια, ποιοτικό γράψιμο, έξυπνα animations, ακουστικές - μουσικές εμπειρίες και παιδαγωγικά - ψυχαγωγικά παιχνίδια, ανοίγοντας μια νέα σελίδα στους γονείς και στα παιδιά τους στο μαγικό κόσμο του διαβάσματος. Περιηγηθείτε στις ψηφιακές σελίδες μας και αφουγκραστείτε μια πρωτόγνωρη εμπειρία ανάγνωσης που απευθύνεται σε όλες της αισθήσεις. Κάντε το διάβασμα την πιο ευχάριστη επιλογή για εσάς και το παιδί σας..."

Περισσότερες πληροφορίες εδώ: http://www.kuakomekiki.com/index_GR.htm

Δεν υπάρχουν σχόλια: