Διακοπές!

Τετάρτη 9 Απριλίου 2008

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής και οι τρίτεκνοι

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής υποσχέθηκε έκπτωση στα δημοτικά τέλη για τους τρίτεκνους. Δυστυχώς οι υπηρεσίες μας εμπαίζουν. Κάναμε αίτηση το Νοέμβριο και σήμερα μάθαμε ότι στους πέντε μήνες που πέρασαν η ΔΕΗ δεν ενημερώθηκε καν. Έστειλα την πιο κάτω επιστολή στο δήμαρχο κύριο Γιαννακόπουλο:

Κύριε Δήμαρχε,
Λυπάμαι για το θέμα που με κάνει να επικοινωνώ μαζί σας. Πριν από 5 μήνες (!) -το Νοέμβριο του 2007- υποβάλλαμε αίτηση στο Δήμο, προκειμένου να έχουμε έκπτωση στα Δημοτικά Τέλη ως τρίτεκνοι. Δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν έγινε τίποτα! Σε τηλεφωνική επικοινωνία της συζύγου μου με 2 υπαλλήλους, τους κυρίους … και …, πήραμε μια απίστευτη απάντηση: Περιμένουν να συμπληρωθεί μια δισκέτα με ονόματα(!!) για να την πάνε στη ΔΕΗ, προκειμένου να προχωρήσει το θέμα. Αλλιώς θα έπρεπε η γυναίκα μου να πάει στο Δημαρχείο, να πάρει την αίτηση και να την καταθέσει η ίδια στη ΔΕΗ (!!!) Πριν από την επικοινωνία αυτή που έγινε με δική της πρωτοβουλία, όλους αυτούς τους μήνες κανείς αρμόδιος υπάλληλος του Δήμου δεν μπήκε στον κόπο να μας ενημερώσει... Ελπίζω να επιληφθείτε του θέματος και να δώσετε λύση, πριν περάσουν άλλοι πέντε μήνες.Και βεβαίως είμαι σίγουρος ότι θα βρείτε τον τρόπο να μας επιστραφούν όσα δημοτικά τέλη έχουμε πληρώσει χωρίς λόγο.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

ΥΓ Την επιστολή αυτή θα την κοινοποιήσω τόσο στο blog μου όσο και στον Τύπο

Στείλτε κι εσείς τη διαμαρτυρία σας στο: dimarhos@agiaparaskevi.gr

2 σχόλια:

ΦΑΙΔΩΝ ΘΕΟΦΙΛΟΥ είπε...

@ Έστειλα την άποψή μου στο Δήμο Αγ.Παρασκευής για το θέμα των τριτέκνων και για το επίπεδο της εξουσίας της Τ.Α. στην Ελλάδα που συναγωνίζεται τον Καραγκιόζη και που θέλει να τον παίρνουμε στα σοβαρά. Το θέμα όμως αυτών που ασκούν την εξουσία, είναι να περνούν αυτοί καλά κι όχι να ευαισθητοποιούνται για τα προβλήματα εκείνων που τους εξέλεξαν για να διοικήσουν...

kostasst είπε...

Ευχαριστώ έτσι κι αλλιώς για τη συμπαράσταση...