Διακοπές!

Δευτέρα 18 Αυγούστου 2008

Το ντοπαρισμένο ελληνικό... DNA!


Η "απόλυτη Ελληνίδα ηρωίδα" φορά τα μαύρα της γυαλιά για να μη βλέπει τι της βάζουν στο φαγητό της!
Ο Κωστάκης επιμένει ακόμη ότι "μαζί της χαίρονται και πανηγυρίζουν όλοι οι Έλληνες";
Ο Γιωργάκης νιώθει ακόμη ότι "μίλησε απευθείας στις καρδιές μας και έλαμψε με το πάθος και τη δύναμη της"; Εξακολουθεί να πιστεύει πως "το άστρο του Ελληνικού Αθλητισμού βρίσκεται και θα παραμείνει ψηλά, σε πείσμα όλων όσων επιχειρούν να το επισκιάσουν»;

Δεν ξέρω αν εσείς λυπηθήκατε. Εγώ καθόλου. Η ηρωίδα των απανταχού Ελλήνων ρατσιστών Φανή Χαλκιά, βρέθηκε ντοπαρισμένη! Ξέρετε εκείνη η δημοσιογράφος του Ρομπέν Μάκη, που ξαφνικά και χωρίς επαρκή προπόνηση άφησε πίσω της πασίγνωστες αθλήτριες, κερδίζοντας χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς του 2004. Και είχε κάνει κι εκείνες τις ωραίες δηλώσεις:
"….Oι Έλληνες είμαστε γεννημένοι πρώτοι. Τα υπόλοιπα είναι για τους δεύτερους. Το αποδεικνύουμε εδώ και χιλιάδες χρόνια σε όλο τον κόσμο. Το έχουμε στα κύτταρα μας και είναι το μεγαλύτερο δώρο.."
Τώρα στα κύτταρα της μαθήτριας του Τριανταφυλλοπουλου βρέθηκαν κάτι πραγματάκια που μάλλον δεν τα γνώριζαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι.
Μόνο χαρά λοιπόν μπορεί να προκαλεί η αποκάλυψη.
Όσοι είχαμε αντιταχθεί στην Ολυμπιάδα του 2004, όσο περνά ο καιρός, δικαιωνόμαστε όλο και περισσότερο.

Τι γράφτηκε...
"Νέο χτύπημα με κρούσμα ντόπινγκ για τον ελληνικό αθλητισμό και μάλιστα σε μιά ημέρα στην οποία τα χαμόγελα από επιτυχίες στο Πεκίνο ήταν πολλά και οι ελπίδες για διακρίσεις αρκετές. Η Φανή Χαλκιά, χρυσή Ολυμπιονίκης στην Αθήνα στα 400μ εμπόδια, βρέθηκε θετική σε έλεγχο ντόπινγκ που πραγματοποίησε η WADA και μάλιστα, στην ουσία που θερίζει πλέον τον ελληνικό αθλητισμό, τη μεθυλτριενολόνη.

«Ειμαι σοκαρισμένη. Όταν με ενημέρωσαν νόμιζα ότι μου έκαναν χιούμορ. Θα πάω όλα τα σκευάσματα που παίρνω για εξέταση στον ΕΟΦ. Περνάω συνεχώς από ελέγχους. Πάντα με ελέγχουν και περίμενα τον έλεγχο. Ανήκω στο πειραματικό πρόγραμμα στη WADA. Μου είπαν ότι το θετικό δείγμα προέκυψε από έλεγχο που έγινε στο Φουκούϊ στις 12/8. Εγώ πέρασα από έλεγχο στις 10/8. Έχω ζητήσει να μου απαντήσουν για αυτό. Είμαι σε δύσκολη θέση, έφυγα μόνη μου από το Ολυμπιακό Χωριό για να μην αναστατώσω την υπόλοιπη αποστολή. Είναι μεγάλο πλήγμα για εμένα, θέλω να στηρίξετε τους αθλητές και τις αθλήτριες που αγωνίζονται. Έχουμε καθαρό αθλητισμό και θα το λέω μέχρι να πεθάνω. Αν περνούσαν οι αθλητές τόσους ελέγχους όσους περνάω εγώ δεν ξέρω τι θα γινόταν.... Λυπάμαι για την αναστάτωση. Όταν μετέχεις σε υψηλό πρωταθλητισμό υπάρχει ένα... μαγαζί που λέγεται ΔΟΕ ή ΙΑΑΦ. Δυστυχώς οι αθλητές δεν μπορούμε να αποδείξουμε τίποτα. Δεν ξέρω αν είναι καλό που θα το πω. Αυτοί έχουν το μαχαίρι αυτοί και το καρπούζι.Το χαρτί με τον κωδικό τον έχει ο ελεγκτής. Έχω καλή θέληση και λέω ότι δεν μπορεί να έγινε δολιοφθορά αλλά είναι κάτι που δεν μπορείς να αποδείξεις. Χιλιάδες σκέψεις περνάνε από το μυαλό μου. Μακάρι να μπορούσα να το αποδείξω». είπε η Χαλκιά, σε συνέντευξη Τύπου στις 4 τα ξημερώματα (ώρα Πεκίνου) σε ξενοδοχείο του Πεκίνου.

Το πρωί της Κυριακής θα γίνει η εξέταση του β' δείγματος.

Η ίδια ουσία έχει βρεθεί τους τελευταίους μήνες στα μέλη της εθνικής άρσης βαρών, τον κολυμβητή Γιάννη Δρυμωνάκο, αλλά και σε άλλους δύο αθλητές στίβου, τον Ρέγγα και τον Γκούση.

Νωρίτερα, την είδηση είχε επιβεβαιώσει και η ΕΟΕ, ότι δηλαδή, μέλος της ολυμπιακής ομάδας βρέθηκε-μετά την εξέταση του πρώτου δείγματος-να έχει κάνει χρήση απαγορευμένης ουσίας.
Η Φανή Χαλκιά, επιλέχθηκε την τελευταία στιγμή να λάβει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Πεκίνο,αφού ο ΣΕΓΑΣ είχε το δίλημμα, αυτή, ή η Χριστίνα Χατζή. Τελικά, και παρότι η Χατζή είχε ζητήσει να γίνει τράϊαλ, ο ΣΕΓΑΣ υπέβαλε σε αγωνιστικό τεστ τη Χαλκιά και διαπιστώνοντας ότι είναι έτοιμη, την συμπεριέλαβε στην αποστολή. "
(Από τα ΝΕΑ)

Μ.Κυριακού: Να έμενε σπίτι της η Χαλκιά

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Μίνως Κυριακού σε συνέντευξη, που παρεχώρησε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters επιτέθηκε με "σκληρές" εκφράσεις στη Φανή Χαλκιά, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά, ότι θα ήταν καλύτερα να έμενε... σπίτι της, παρά να διασύρει τη χώρα της στο εξωτερικό.

"Θα ήταν καλύτερα να έμενε σπίτι της, παρά να διασύρει το όνομα της χώρας της στη λάσπη. Εαν θέλεις να αυτοκτονήσεις είναι δικό σου θέμα και δεν έχει δικαίωμα να "σκοτώσεις" τη χώρα σου. Είναι λυπηρό, που το "χρυσό κορίτσι της Αθήνας βρέθηκε θετικό σε απαγορευμένες ουσίες¨, επισήμανε ο "ισχυρός" άνδρας της ΕΟΕ και συμπλήρωσε: " Δεν θα υποχωρήσω ποτέ. Δεν θέλουμε βρώμικα μετάλλια και αν δεν μπορούμε να έχουμε καθαρά τότε θα αγωνιζόμαστε... μόνο για διασκέδαση.
Δεν θεωρώ αυτή την υπόθεση ως ήττα, αλλά ως νίκη κατά του ντόπινγκ. Χθες (σ.σ. Σάββατο) βγήκαν τα αποτελέσματα του τεστ και σήμερα (σ.σ. Κυριακή) δεν βρίσκεται εδώ. Βρίσκεται εκτός ολυμπιακού χωριού και επιστρέφει πίσω".
Ο πρόεδρος της ΕΟΕ αναφέρθηκε και στις εικασίες που γίνονται για δολιοφθορά: " Δεν νομίζω, ότι τους βάζουν κάτι στο ποτό τους ή στις βιταμίνες τους. Ολοι χρησιμοποιούν την ίδια δικαιολογία. Αλλά κατά τη γνώμη μου δεν πρέπει να τιμωρούνται μόνο οι αθλητές. Πρέπει να τιμωρούνται και αυτοί που τους προσφέρουν αυτές τις ουσίες, είτε είναι προπονητές, είτε παράγοντες, είτε αθλητές, πρέπει να διώκονται, να τιμωρούνται και να μένουν εκτός του αθλητικού συστήματος για πάντα".
Πηγή: in.gr


Τι δήλωσαν το 2004 οι πολιτικοί αρχηγοί

Κ. Καραμανλής: «Με τη χρυσή νίκη της η Φανή Χαλκιά χάρισε στον ελληνικό στίβο μια από τις μεγαλύτερες ολυμπιακές διακρίσεις του. Μαζί της χαίρονται και πανηγυρίζουν όλοι οι Έλληνες. Στην Ολυμπιονίκη μας εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια», αναφέρεται στη δήλωση του πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή για την κατάκτηση του χρυσού ολυμπιακού μεταλλίου στα 400 μέτρα με εμπόδια από την Φανή Χαλκιά.

Γ. Παπανδρέου: «Τα πιο θερμά συγχαρητήρια για την υπέροχη νίκη σου. Μίλησες απευθείας στις καρδιές μας και έλαμψες με το πάθος και τη δύναμη σου. Απέδειξες πως το άστρο του Ελληνικού Αθλητισμού βρίσκεται και θα παραμείνει ψηλά, σε πείσμα όλων όσων επιχειρούν να το επισκιάσουν.»

Περιμένουμε με ενδιαφέρον και τις δηλώσεις τους για το ντόπινγκ! Τι γράφτηκε τότε...

Μια νέα ηρωίδα βρήκε χθες βράδυ η Ελλάδα, στο πρόσωπο της Φανής Χαλκιά που, με εκπληκτικό τρόπο, κέρδισε το αγώνισμα των 400μ. μετ’ εμποδίων κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο.

Σχετικά άγνωστη μέχρι πρότινος, η Χαλκιά, που είχε διακόψει την αθλητική της καριέρα για να εργαστεί λίγο διάστημα ως δημοσιογράφος, επέστρεψε μόλις το 2003 στο στίβο και σε διάστημα ενός έτους κατάφερε να βελτιώσει κατά τέσσαρα δευτερόλεπτα την απόδοσή της, με αποκορύφωμα τον τελικό των 400 μ. μετ εμποδίων, όπου κέρδισε, και με διαφορά, σημαντικές αντιπάλους, όπως την Ρουμάνα Ιονέλα Τιρλέα, που πήρε το αργυρό μετάλλιο και την Ουκρανή Τατιάνα Αντίποβα, που κατετάγη τρίτη.

Σχόλιο δικό μας: Κανέναν δεν παραξένεψε ότι μια άγνωστη αθλήτρια και δημοσιογράφος του φοβερού και τρομερού Μάκη Τριανταφυλλόπουλου (αν αυτός το ξέχασε του το υπενθυμίζουμε) πήρε ξαφνικά το χρυσό μετάλλιο ξεπερνώντας αθλήτριες διεθνούς φήμης; Ποιός μπορεί σήμερα να κάνει ότι δεν καταλαβαίνει;


ΦΑΝΗ ΧΑΛΚΙΑ ΑΥΤΗ Η ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

Η ΦΑΝΗ ΧΑΛΚΙΑ

ΑΥΤΗ Η ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

ΜΕ ΤΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ DNA ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΗ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΤΟ 2004

….Oι Έλληνες είμαστε γεννημένοι πρώτοι. Τα υπόλοιπα είναι για τους δεύτερους. Το αποδεικνύουμε εδώ και χιλιάδες χρόνια σε όλο τον κόσμο. Το έχουμε στα κύτταρα μας και είναι το μεγαλύτερο δώρο”

ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΤΟΠΕ ΣΤΟ ΠΕΚΙΝΟ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΡΙΞΑΝ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΔΟΛΟΙΟΦΘΟΡΕΙΣ

ΔΕΝ ΕΞΗΓΗΤΕ ΑΛΛΙΩΣ

ΟΤΑΝ ΤΟ 2004 ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΗΡΕ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΤΟ ΑΠΕΔΩΣΕ ΣΤΟ DNA ΤΗΣ

Η ΑΛΑΖΟΝΙΑ Η ΕΠΑΡΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΗΡΩΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ

1) Πριμ που κυμαίνεται από 29.347 έως 190.756 ευρώ από την όγδοη μέχρι την πρώτη θέση.
2) Διορισμός στις ένοπλες δυνάμεις με βαθμό αξιωματικού.
3) Διορισμός σε θέση συμβούλου στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ή σε αθλητική ομοσπονδία.
4) Δυνατότητα απόκτησης άδειας πρακτορείου ΠΡΟΠΟ (παλιότερα και άδεια ταξί).
5) Εισαγωγή σε ΑΕΙ ή ΤΕΙ της επιλογής του αθλητή.
Για τους Ολυμπιακούς της Αθήνας υπήρχε και έξτρα πριμ από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, που έδιναν 100.000 ευρώ για το χρυσό μετάλλιο, 50.000 ευρώ για το ασημένιο και 25.000 ευρώ για το χάλκινο. Είναι χαρακτηριστικό ότι μετά τους Αγώνες του 2004, 58 νέοι ολυμπιονίκες, που δεν είχαν επωφεληθεί νωρίτερα από τα προνόμια, εντάχθηκαν μόνο στις ένοπλες δυνάμεις.

ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΤΟ DNA TO RNA ΤΟΝ ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗ ΤΟΝ ΚΑΝΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΠΑΛΑΜΠΡΑΙΝΑ ME TIΣ ΠΡΩΤΙΕΣ ΤΗΣ ΝΤΟΠΑΣ

ΤΩΡΑ ΕΥΤΥΧΩΣ Η ΥΠΟΣΜΗΝΑΓΟΣ ΧΑΛΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΛΥΣΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ … ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΙ ΑΚΡΗ ΠΕΤΑΓΕΤΑΙ ΩΣ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Η ΣΟΥ ΛΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΕΜΑΛΙΑΖΕΙ

(kapetank.wordpress.com)

1 σχόλιο:

ΦΑΙΔΩΝ ΘΕΟΦΙΛΟΥ είπε...

Πικρές διαπιστώσεις για κάτι Ολυμπιακούς αγώνες που έχουν μετατραπεί σε ένα πολυτελές υλικό που διαχειρίζεται μια "Αθάνατη" διεθνής Μαφία!!