Διακοπές!

Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2008

Αργοπορημένος!




Ήταν μια εβδομάδα με πολύ τρέξιμο και πολλές αλλαγές στην επαγγελματική μου ζωή. Με πολλές ευχάριστες στιγμές και γνωριμίες με σημαντικούς ανθρώπους. Έτσι η ενημέρωση πήγε... περίπατο!
Θα ξεκινήσω από τη βραδιά της παρουσίασης του βιβλίου "Το Ημερολόγιο ενός πατέρα (2)-Όποις αγαπάει (εκ) παιδεύει"... Πλήθος κόσμου γέμισε το φιλόξενο χώρο του "Ευριπίδη" στο Χαλάνδρι και όλοι μαζί απολαύσαμε τους εξαιρετικούς ομιλητές ¨
-Τη Νόνη Δούνια, που για πολλούς ήταν μια ευχάριστη έκπληξη, με τη ζεστασιά και τη γνώση που αναφέρθηκε στα ζητήματα που αφορούν στο μεγάλωμα των παιδιών
-Τη Μαρία Καλλιμασιά που ανέλυσε με περιεκτικό τρόπο τα ζητήματα που απασχολούν το βιβλίο
-Το Γρηγόρη Καλομοίρη σε μια εξαιρετική επιστημονική ανάλυση των ζητημάτων που αφορούν στην εκπαίδευση (θα έχετε την ευκαιρία να διαβάσετε σε λίγες μέρες όλη την ομιλία)
-Την Ιωάννα Καμπούρη, που μας έδειξε πώς θα έπρεπε να είναι οι νηπιαγωγοί στους οποίους εμπιστευόμαστε τα παιδιά μας...

Ο Συνεταιρισμός του Τυρνάβου, πιστός στην υπόσχεση του, μας προμήθευσε με τα απαραίτητα... κάυσιμα! Εξαιρετικό κρασί και τσίπουρο, που βοήθησαν να ζεσταθεί ακόμη περισσότερο η ατμόσφαιρα.

Ήταν μια βραδιά με πολλούς φίλους και γνωστούς, με ανθρώπους που γνώρισα για πρώτη φορά, με άλλους που αναπάντεχα με τίμησαν με την παρουσία τους. Ο κατάλογος είναι μακρύς για να αναφέρω ονόματα.
Τους ευχαριστώ όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: