Διακοπές!

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2009

Ο Ψινάκης στο ΛάΟΣ;

Το διάβασα και το μεταφέρω:
"Το βράδυ σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του parapolitika.gr ο Γιώργος Καρατζαφέρης θα συναντηθεί στο "JK" της πλατείας Κολωνακίου με τον γνωστό μάνατζερ Ηλία Ψινάκη. Ήδη, έχει γίνει μια πρώτη κουβέντα σχετικά με το ενδεχόμενο συνεργασίας του Ψινάκη με το ΛΑ.Ο.Σ."

Τι λέει τώρα ο Λαζόπουλος για τον κολλητό του;
Ας ελπίσουμε τουλάχιστον το φασιστικό ΛΑΟΣ να χάσει το ποσοστό του. Στο χέρι μας είναι να μην έχουμε Βουλή με Καρατζαφύρερ, Σαρρή, Ψινάκη, Μπουμπούκο, Βορίδη και τους άλλους αστέρες, νοσταλγούς της Χούντας και θαυμαστές του Χίτλερ...

Όσο για τον κύριο Τίποτα- Ψινάκη, η κοινωνία σήμερα αναδεικνεύει καθώς φαίνεται όχι απλώς την ασημαντότητα, όπως έλεγε ο Καστοριάδης, αλλά το μηδέν και το σκουπίδι.

Με την ευκαιρία αυτή να και ένα ρεπορτάζ της "Ζούγκλας"
Οι περισσότεροι καλλιτέχνες και κυρίως οι τραγουδιστές και τα μοντέλα ως γνωστόν το καλοκαίρι συνδυάζουν διακοπές και... εξτρά εμφανίσεις στην επαρχία. Από νυχτερινά μαγαζιά και beach bar μέχρι... πανηγύρια επιλέγουν να εμφανιστούν οι Έλληνες «αστέρες» της show biz και εκτός από τα μπάνια τους συνδυάζουν γνωριμίες και... ευρώπουλα στην τσέπη.
Σε καμία περίπτωση όμως δεν περιμέναμε όταν επισκεφθήκαμε την πανέμορφη Θάσο στα τέλη Ιουλίου να αντικρίσουμε κολώνες της Δ.Ε.Η. και μάλιστα ξύλινες με αφίσες διαφόρων «καλλιτεχνών», ανάμεσα τους δε και την αφίσα που διαφήμιζε τον Ηλία Ψινάκη!!!!
Όπως μπορείτε να δείτε και στην αποκλειστική φωτογραφία που σας παρουσιάζουμε ο Ηλίας Ψινάκης σε φωτογραφία που σίγουρα έχει τραβηχτεί αρκετά χρόνια πριν διαφημίζεται σαν...γκεστ «καλλιτέχνης» στην παρουσίαση που θα έκανε σε κλαμπ της Σκάλας Ποταμιάς Θάσου!!!...
Ως τι άραγε; Μάλιστα στην αφίσα υπάρχουν και όλες οι απαραίτητες λεπτομέρειες , από το κινητό που θα καλούσε κάποιος για να κλείσει... πρώτο τραπέζι club για να απολαύσει τον Ηλία Ψινάκη να πίνει το ποτό του μέχρι τα χρήματα που θα έδινε κάποιος μη προνομιούχος μόνο και μόνο για να μπει στο μαγαζί και να πιεί στο μπαρ το ποτό του.
Σε καμία περίπτωση δεν κρίνουμε την απόφαση του γνωστού μάνατζερ που στο κάτω-κάτω καλά έκανε και εμφανίστηκε ως guest star, όπου ήθελε ακόμα και στην Σκάλα Ποταμιάς Θάσου και όχι μόνο στην Μύκονο, αλλά μάλλον δε συνάδει με την εικόνα που έχουμε σχηματίσει όλα αυτά τα χρόνια για τον αγαπημένο μας Ηλία Ψινάκη.
Λυπούμαστε αλλά δεν θα συμφωνήσουμε μαζί του... αυτήν την φορά...

3 σχόλια:

korinoskilo είπε...

αντε και σε ανωτερα:Ρ

Unknown είπε...

xaxaxa kalo!!! fantasteite skhnh:
o karatzaferhs na vgazei logo kai o psinakhs apo katw na tou leei me ton monodiko tou tropo ''eisai 8ea, eisai 8ea...'' auto na dw kai tipota allo...

ax Ellada....

kostasst είπε...

Ας ελπίσουμε να μείνει ο Καρατζαφύρερ εκτός βουλής και ο Ψινάκης να εξακολουθήσει να ασκεί τα καθήκοντά του (;) σε διάφορα... σοβαρά κανάλια. Ο Λαζόπουλος να μου πείτε τι θα κάνει με τον φίλο του!