Διακοπές!

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

"Μαμά, σήμερα πέταξα τρεις Παπανδρέου στα σκουπίδια"!!!


Φωτογραφία από άλλο σχολείο. Δεν ξέρω τι γράφουν αυτά τα παιδάκια

Τώρα πείτε μου ότι τα παιδιά δεν έχουν απίστευτη φαντασία...
Χθες στην πορεία του Πολυτεχνείου (ακόμη είναι κόκκινα τα μάτια μου από τα χημικά)συζητούσαμε πολλά και διάφορα ανεβαίνοντας προς την Πρεσβεία.
Γνωστή ...μαμά από τη Θεσσαλονίκη μου αφηγήθηκε την απολύτως αυθεντική ιστορία:
Τα παιδιά δημοτικού σχολείου κοντά στο Σειχ Σου, βλέποντας -προφανώς- τα όσα τραβούσαν οι γονείς τους και τα ίδια με την κρίση και το Μνημόνιο, αποφάσισαν να πάρουν δραστικά μέτρα εναντίον αυτού που θεωρούσαν ως βασικό υπεύθυνο των προβλημάτων τους!
Ο "αυτός" δεν ήταν άλλος από τον πρωθυπουργό. Έτσι λοιπόν ξεκίνησε ένα παιχνίδι ...βουντού. Γράφανε σε χαρτάκια "Παπανδρέου", στη συνέχεια τα τσαλάκωναν και τα πετούσαν στα σκουπίδια, θέλοντας να εξορκίσουν το κακό.
Έτσι μια μέρα η μαμά, άκουσε έκπληκτη την κόρη της να της λέει γυρνώντας από το σχολείο: "Μαμά, σήμερα πέταξα τρεις Παπανδρέου στα σκουπίδια"!
Η μαμά νόμιζε ότι η κόρη βιώνει κάτι σαν την εμπειρία της Ιωάννας της Λορένης και ανησύχησε. Μέχρι που έμαθε όλη την αλήθεια και λύθηκε στα γέλια...

ΥΓ Επειδή πιστεύουμε στη φαντασία των παιδιών, που καθώς φαίνεται έχει και απτά αποτελέσματα (λίγες μέρες μετά το "βουντού" ο Γιωργάκης παραιτήθηκε) τα περιμένουμε αύριο Σάββατο στον πολυχώρο Τέχνης Βήματα (Ηρακλειδών 54, μία το μεσημέρι) για να φτιάξουμε τα δικά μας παραμύθια και να διώξουμε όλους τους κακούς.
Είναι τόσο απλό. Ένα όνομα στο χαρτάκι κι από εκεί στα ...σκουπίδια!

Δεν υπάρχουν σχόλια: