Διακοπές!

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Οι μεγάλοι φτιάχνουν τα δικά τους παραμύθια: Σαββατόβραδο στο Χαλάνδρι



Μετά και πριν τις κινητοποιήσεις ενατνίον του νέου Μνημονίου, που υποθηκεύει τη ζωή μας, το μέλλον των παιδιών μας αλλά και ολόκληρη τη χώρα, σας προτείνω λίγη χαλάρωση με τη δύναμη της φαντασίας. Όχι για να ξεφύγουμε από τον κόσμο που μας περιβάλλει, αλλά για να τον αλλάξουμε!
Έτσι, με την άδεια των παιδιών, αυτό το Σάββατο (11/2) το βράδυ θα πάρουν οι μεγάλοι τη Μαγική Τράπουλα στα χέρια τους για να φτιάξουν τα δικά τους παραμύθια!
Η σχολή Yoga4Life, (Καζαντζάκη 4, Χαλάνδρι -λίγα βήματα από το σταθμό Μετρό Αγίας Παρασκευής) με αφορμή την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας ετοιμάζει ένα ξεχωριστό Σαββατόβραδο, όπου με τη βοήθεια της Μαγικής Τράπουλας θα φτιάξουμε τα δικά μας παραμύθια!
Και να ήταν μόνον αυτό;
Μας περιμένει ποτάκι, μεζές και άλλα παιχνίδια στον όμορφο χώρο της Σχολής. Από τις 7 το βράδυ και μετά θα είμαστε εκεί για να περάσουμε όλοι μαζί μια όμορφη βραδιά!

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Κατερίνα Κάππου
Email:info@yoga4life.gr
Ιστοσελίδα:http://www.yoga4life.gr


ΥΓ Οι μικροί μας φίλοι δεν θα μείνουν παραπονεμένοι. Όπως κάθε Σάββατο, στις 12 μμ τους περιμένουμε στον πολυχώρο Τέχνης Βήματα στο Θησείο (Ηρακλειδών 54)

Δεν υπάρχουν σχόλια: