Διακοπές!

Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

ΜΙΑ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ

Black Divine Comedy
Η Θεία Μαύρη Κωμωδία
Την Πέμπτη 5 Απριλίου 2012
Συγγραφείς Ποιητές Ηθοποιοί Τραγουδιστές
Συνασπίζονται και διαπλέκουν χιουμοριστικό εγκώμιο
Διαβάζουν κείμενα δικά τους ή άλλων χαρίζοντας χαμόγελα-γέλια
Θα υπάρξει λοταρία με έπαθλο βιβλία, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για τον
μη κερδοσκοπικό σύλλογο «Ευθύμειο Κέντρο» για άτομα με ειδικές ανάγκες
Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στις 20.30 στο Ίππομπαρ
(Θησέως 11, Κάθετα στην Κολοκοτρώνη, κοντά στο Σύνταγμα)
Τηλ. επικοινωνίας: 2130054715
Για άμεση ενίσχυση του Ευθύμειου Κέντρου
Ποντικο-πατήστε απαλά το παχουλό σώμα του mouse σας:

ΤΟ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΗΜΟ ΤΟΥ ΜΠΟΣΤ

«Άι λάικ τσιμπολογάικ- Είμεθα Πανί με Πανί»
[πάμε στο άγνωστο για μάρκα με ελπίδα-Να ζητιανεύουμε σε τόπους μακρυνούς-να ορθοποδήσουμε πριν έρθει καταιγίδα-και αμνηστεύουμε και άλλους Γερμανούς-σκίσον πλοίον τας θάλασσα- Εις την Μπον να είμαι φτάσας-Σκίσον τα νερά προπέλαι- Αράχνιασαν αι μασέλλε]

Πρόγραμμα Εκδήλωσης

21.00 Ο Χορός Της Björk. (Χορός και Πειραματισμοί από Αλογοσκούφι Κασσάνδρα και την Κουτάλου Παρασκευή, Νικόλ Κιζίτο)
21.15 Αναγνώσεις Σατυρικής Ποίησης και Πεζογραφίας.
Συμμετέχουν οι Συγγραφείς-Ποιητές: Αλογοσκούφι Κασσάνδρα, Βαζιργιαντζίκη Άρτεμις, Βασιλάκης Χαράλαμπος, Καραφύλλη Δήμητρα, Μελιτάς Χάρης, Νικολόπουλος Γιώργος, Τσιριγώτη Βάλια, Φλωράκης Ηλίας, Χαρά Χατζηιωαννίδου.
22.00 Ο Ηλίας Φλωράκης και η Θεατρική Ομάδα «Ονειρόκυκλοι» παρουσιάζουν το πρότζεκτ «Φως και Λόγος σε Μαύρο Φόντο».
23.00 Διασκευάζουμε Elvis Presley(τραγούδι-ακουστική κιθάρα: Πάνος Κουτάλος)
Ευχαριστούμε τους dj της βραδιάς μαύρου γέλιου:
21.00-23.00 dj Set by Andrian Xymox (ατμοσφαιρικές μουσικές στο χαρωπό κλίμα της διανόησης)
23.00-00.00 dj NOX Music and the waves of ethereal gothic(In Greek mythology, Nox was the Goddess of the night)
Ευχαριστούμε ειδικά τους ηθοποιούς: Ανδρέου Μάγια, Γεωργιάδου Σοφία, Μήτση Αγγελική-Ειρήνη.
Ευχαριστούμε ακόμα περισσότερο τις χορεύτριες για χορό και απαγγελία: Κουτάλου Παρασκευή(ετών 18), Νικόλ Κιζίτο(ετών 16)
Την εκδήλωση θα καλύψει ο φωτογράφος και φωτορεπόρτερ Ιπποκράτης Ναυρίδης.
Υπεύθυνη Διοργάνωσης: Κ. Αλογοσκούφι
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΘΥΜΕΙΟ ΚΕΝΤΡΟ
Όπως γνωρίζετε, το να ζει κάποιος με αξιοπρέπεια και με βάση την διαφορετικότητα του είναι θεμελιώδες ανθρώπινο δικαίωμα. Η αναπηρία μπορεί να αγγίξει τον καθένα σε οποιοδήποτε στάδιο της ζωής του, μόνιμα ή προσωρινά. Ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Παιδιών και Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Ν. Κορινθίας συνεστήθη την 1/8/90 με την υπ’ αριθμ. 339/90 απόφαση Πολυμελούς Πρωτοδικείου Κορίνθου. Είναι Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, αναγνωρισμένο ως Ειδικώς Φιλανθρωπικό Σωματείο (Υπ. Απόφαση), με έδρα την Εφύρας 63 (Αρχ. Λιμάνι) Αρχαία Κόρινθος. Ένας από τους βασικούς στόχους του Συλλόγου επιτεύχθηκε με την ίδρυση και λειτουργία του «ΕΥΘΥΜΕΙΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ» Αποθεραπείας και Αποκατάστασης ΑΜ.Ε.Α. 1.200 τ.μ. στις 19/9/96.
Στα δεκαέξι χρόνια λειτουργίας του έχει να επιδείξει αφενός μεν άψογη διοικητική και οικονομική διαχείριση, αφετέρου δε αξιοσέβαστο κοινωνικό έργο με την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, ακόμα και ανεξαρτήτως χρηματικού αντιτίμου, αφού παρέχει θεραπευτική στέγη και σε παιδιά που δεν είναι ασφαλισμένα, εντελώς δωρεάν.
Το κέντρο φιλοξενεί και φροντίζει συνολικά 120 παιδιά, από τον νομό Κορινθίας καθώς και από τους γειτονικούς νομούς Αργολίδας και Αρκαδίας. Διαθέτει θεραπευτικά εργαστήρια: 1 θεραπευτήριο φυσικοθεραπείας, 2 θεραπευτήρια λογοθεραπείας, 2 θεραπευτήρια εργοθεραπείας, 1 θεραπευτήριο ψυχοθεραπείας, 2 θεραπευτήρια ειδικής διαπαιδαγώγησης, 1 θεραπευτήριο μουσικοθεραπείας και 1 θεραπευτήριο παιγνιοθεραπείας. Επίσης λειτουργούν τα εξής εργαστήρια προεπαγγελματικής κατάρτισης ΑΜΕΑ: 1 εργαστήριο ζωγραφικής, 1 εργαστήριο πηλοπλαστικής, 1 εργαστήριο υφαντικής και 1 εργαστήριο κατασκευής διακοσμητικών ειδών. Οι συμμετέχοντες στα προγράμματα μετακινούνται με το ιδιόκτητο λεωφορείο του κέντρου και με ταξί, που παρέχονται από το Δήμο Κορινθίων. Απασχολεί δε 27 άτομα, που απαρτίζουν το επιστημονικό, διοικητικό και βοηθητικό προσωπικό.
Κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του, έχει υποδεχθεί εκατοντάδες περιστατικά, πετυχαίνοντας σημαντικά θεραπευτικά αποτελέσματα. Ως εκ τούτου έχει καταστεί επιστημονικά και κοινωνικά αποδεκτό, ως Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης.
Η Διοίκηση του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Παιδιών και Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Ν. Κορινθίας σας εκφράζει τις βαθύτατες ευχαριστίες της για την ευγενική προσφορά σας, που μας βοηθά τα μέγιστα στην στήριξη του «ΕΥΘΥΜΕΙΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ» Αποθεραπείας και Αποκατάστασης των Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες στην Κόρινθο.
Με την βαθιά ανθρώπινη δωρεά σας συμβάλλετε στην υλοποίηση του στόχου μας, στέλνοντας μήνυμα ελπίδας και πίστης πως μπορούμε να ονειρευόμαστε ένα καλύτερο αύριο. Η ευαισθησία και η συμπαράστασή σας, μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας, γνωρίζοντας πως έχουμε άξιους συνοδοιπόρους.
Εκφράζοντας και πάλι τις θερμές μας ευχαριστίες, πιστεύουμε ότι όσο υπάρχουν άνθρωποι σαν εσάς, μπορούμε πραγματικά να ελπίζουμε.
Mε εκτίμηση
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΡΓΥΡΗ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: