Διακοπές!

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου: Μαζί να τα φάμε και πάλι!

 

Εγώ την πάτησα για δεύτερη φορά! Την προηγουμένη ένας συνδυασμός επαγγελματικών και άλλων υποχρεώσεων κι ενώ είχα παραγγείλει δεν κατάφερα να πάω στην πρώτη διανομή. Τώρα θα λείπω... Την τρίτη φορά ελπίζω να φανώ τυχερός. Όπως έμαθα τα προΪόντα εκτός από φθηνά είναι και εξαιρετικής ποιότητας. Όσοι λοιπόν θα είσαστε εδώ νομίζω αξίζει να πάτε μια βόλτα ως το Χαλάνδρι την Κυριακή. (έχει και σπέσιαλ κόκκινο κρασί από το Κριεκούκι (2 ευρώ το 1,5 λίτρο!)

Διαβάζω στη σελίδα του Μαζί να τα φάμε (όπου θα βρείτε και δελτίο παραγγελίας):

 

2η Διανομή Τροφίμων και Συλλογή Ειδών για μικρά Παιδιά - Κυριακή 23 Δεκεμβρίου στο Κάτω Χαλάνδρι - Λευκωσίας και Δυοβουνιώτη - πίσω από το Νομισματοκοπείο

Η πρώτη ανοικτή διάθεση τροφίμων με χαμηλές τιμές στις αρχές του Δεκέμβρη είχε  εντυπωσιακή επιτυχία αφού ανταποκρίθηκαν εκατοντάδες συμπολίτες μας και διατέθηκαν περισσότεροι από 10 τόνοι προϊόντων.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια με δεύτερη διανομή στις 23 Δεκέμβρη, από τις 8.30 έως 12.00 στο Κάτω Χαλάνδρι επί της οδού Λευκωσίας και Δυοβουνιώτη, στο χώρο της λαϊκής, πίσω από το Νομισματοκοπείο.
 
 Όπως και την πρώτη φορά, μετά από έρευνα και .. γευστικές δοκιμές, καταλήξαμε στην παραγγελία προϊόντων από διάφορες περιοχές της χώρας, με κριτήριο πάντα την υψηλή ποιότητα και την χαμηλότερη δυνατή τιμή.

Θα υπάρχουν φάβα Φενεού, φακές και ρεβύθια Φαρσάλων, ρύζι από τη Μεσσηνία και τη Χαλάστρα Χαλκιδικής, αλεύρι από αλευρόμυλο στα Μέγαρα και τοπικά στάρια, μέλι από την Ευρυτανία, ξηροί καρποί από την Αίγινα και το Βόλο, κρασί και φασόλια από το Κριεκούκι, λάδι από τα Λεύκτρα Μεσσηνίας και πατάτες Νευροκοπίου νέας εσοδείας.

Βέβαια όλα τα προϊόντα θα διατίθενται συσκευασμένα (ακολουθεί αναλυτικός τιμοκατάλογος).


Αυτή όμως τη φορά ζητάμε και κάτι από όσους θα μας προτιμήσουν. Εάν υπάρχουν παιδικά ρούχα, παιδικά βιβλία και παιγνίδια σε καλή κατάσταση που κάποιοι δεν τα χρειάζονται μπορούν να μας τα φέρουν στον ίδιο χώρο. Θα διατεθούν σε παιδιά της πόλης μας που τα έχουν ανάγκη. 

1 σχόλιο:

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Ειχα καιρο να ερθω απο εδω απο το σπιτικο σου.Περασα για ν'αφησω τις ευχες μου.Tα πιο ομορφα Χριστουγεννα ευχομαι να περασεις κοντα μ αυτους που αγαπας και οτι ποθησεις να'χεις.ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ .Χρονια πολλα γεμάτα υγεια και του Χριστου η γέννηση ας μας φέρει ευτυχια!!
Συγχαρητηρια για την πρωτοβουλια αυτη.