Διακοπές!

Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Κέντρο Πληροφόρησης Λίμνης Παμβώτιδας: Κλειστόν!



Κέντρο Πληροφόρησης Λίμνης Παμβώτιδας:
Ώρες λειτουργίας Τετάρτη με Κυριακή 10.00 - 16.00, διαβάζω στη σχετική πινακίδα. Η ώρα ωστόσο είναι 2 το μεσημέρι, είναι Σάββατο (25 Μαΐου) και είναι κλειστά!


Στο τηλέφωνο επικοινωνίας (26510-21834) κανείς δεν απαντά
Το Νησάκι των Ιωαννίνων -πανέμορφο μέσα σε μια ανοιξιάτικη πανδαισία είναι γεμάτο επισκέπτες. Πολλοί φτάνουν ως την πόρτα του Κέντρου να ενημερωθούν, αλλά απογοητευμένοι διαπιστώνουν πως η πινακίδα με το ωράριο λειτουργίας είναι ...διακοσμητική.

Αν υπήρχε κάποια "ανωτερά βία" καλό θα ήταν να πληροφορούνται κάπως οι επισκέπτες...



Απογοητεύομαι διπλά καθώς δεν μπορώ να δω ούτε τη μακέτα της λίμνης που έχουν φτιάξει ο Τάσος Μπουκουβάλας και η Στεφανία Βελδεμίρη....

Βεβαίως μια βόλτα στο νησί με αποζημιώνει.







 Όπως και το φαγητό (πεντανόστιμο με άψογη εξυπηρέτηση) σε μια ταβερνούλα του νησιού.






Ελπίζω την επόμενη φορά που θα πάω στο Νησί, να έχει ανακαλύψει ο αρμόδιος φορέας που ακριβώς βρίσκεται ο ...αρμόδιος υπάλληλός του!
Και βεβαίως επειδή δεν θα ήθελα αν βγάλω βιαστικά συμπεράσματα είναι πιθανόν να είναι απόλυτη ευθύνη του φορέα. Έχω το παράδειγμα με το "Χάνι της Γραβιάς", μια επένδυση εκατομμυρίων που μένει κλειστό διότι ο Δήμος δεν έχει ορίσει κανέναν να το ανοίγει! Επίσης συχνά φορείς και δήμοι ...ξεχνούν να πληρώσουν μισθούς, υπερωρίες κλπ και βεβαίως δεν θα μπορούσα να απαιτήσω από κάποιον να εργάζεται και να μην πληρώνεται!

ΥΓ. Το οδοιπορικό στα Ιωάννινα θα συνεχιστεί χωρίς γκρίνιες. Άλλωστε κάθε φορά που πηγαίνω απλώς επιβεβαιώνω ότι είναι η γοητευτικότερη πόλη της Ηπειρωτικής Ελλάδας!

3 σχόλια:

My Lovable Baby (by Daeira mommy) είπε...

Το νησάκι είναι όντως πανέμορφο. Τελευταία φορά που είχα πάει, μας έπιασε βροχή και φύγαμε άρον άρον. Κάθε φορά όμως που πηγαίνω στο νησάκι και στα Γιάννενα, το απολαμβάνω :) Είναι όντως, πολύ όμορφη πόλη.

kostasst είπε...

Είναι μαγεία. Είχα πάει την προηγούμενη φορά για 1 1/2 μέρα στα Ιωάννινα και πήγα δυο φορές στο Νησάκι...

Νίκη είπε...

Αχ... μεγάλη ιστορία με αυτά τα κέντρα πληροφόρισης και τα λαογραφικά μουσεία! Πριν χρόνια είχαμε πάει μια μεγάλη εκδρομή από Λίμνη Πλαστήρα, Μέτσοβο, Γιαννενα, Ζαγοροχώρια, Καστοριά, Πρέσπες, Φλώρινα, Γιαννιτσά καταλήγοντας στην Έδεσσα και επιστροφή στην Αθήνα... Δεν κατάφερα να βρω ανοιχτό Λαογραφικό Μουσείο ΠΟΥΘΕΝΑ!!!!