Διακοπές!

Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

Η Κούπα του Πτολεμαίου στη Γιορτή παιδικού και εφηβικού βιβλίου

Την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου στις 5 το απόγευμα η "Κούπα του Πτολεμαίου -Περιπέτεια στο Πόρτο Ράφτη" (εκδόσεις Ιπτάμενο Κάστρο) θα προσγειωθεί στη "Στοά του Βιβλίου" στη Γιορτή παιδικού και εφηβικού βιβλίου που διοργανώνει ο Σύλλογος Εκδοτών Βιβλίου Αθήνας σε συνεργασία µε την Φιλεκπαιδευτική Εταιρεία.

Ο συγγραφέας Κώστας Στοφόρος θα μιλήσει για το βιβλίο, θα "μαγειρέψει" παραμύθια μαζί με τα παιδιά που θα έχουν την ευκαιρία να ζωγραφίσουν τις δικές τους "Κούπες" και να συμμετέχουν στον Διαγωνισμό που χαρίζει (τι άλλο;) βιβλία.


Στόχος της εκδήλωσης- γιορτής είναι η ανάδειξη ενός εορταστικού σηµείου στο κέντρο της πόλης, όπου µικροί και µεγάλοι επισκέπτες θα µπορούν να έρθουν σε επαφή µε τα βιβλία, να διασκεδάσουν και να συµµετέχουν στις πολυποίκιλες εκδηλώσεις που σχεδιάζουν ο ΣΕΒΑ, η Φιλεκπαιδευτική Εταιρεία, συνεργαζόµενοι φορείς και οι συµµετέχοντες εκδότες. Οι εκδηλώσεις θα περιλαµβάνουν παρουσιάσεις, διαδραστικά παιχνίδια, αναγνώσεις, ζωντανές µουσικές, εκθέσεις και εκπαιδευτικά εργαστήρια. Στόχος η ενίσχυση της παιδικής αναγνωσιµότητας και ανάµεσα σε άλλα η προβολή του βιβλίου ως διαχρονικό ψυχαγωγικό µέσο

Δεν υπάρχουν σχόλια: