Διακοπές!

Τετάρτη 26 Μαρτίου 2008

Δελτίο τύπου για το "Ημερολόγιο"

ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΟΦΟΡΟΣ
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΝΟΣ ΠΑΤΕΡΑ (1)
Γονείς για πρώτη φορά
Ετοιμαστείτε για τη μεγάλη αλλαγή
Σελ. 184

ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΙΡΑ
Η επιτυχημένη σειρά Δίπλα στο παιδί θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες που συνεπάγεται ο ρόλος του γονιού, ώστε να προσφέρετε στο παιδί σας τη στήριξη, τη σιγουριά και την καθοδήγηση που τόσο έχει ανάγκη.

ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ
Ο Κώστας Στοφόρος, γνωστός δημοσιογράφος και… ευτυχής πατέρας τριών παιδιών μοιράζεται μαζί μας τις εμπειρίες και τις αναζητήσεις του στην προσπάθειά του να καταλάβει πώς μπορούμε να αντιμετωπίσουμε το χάσμα μεταξύ θεωρίας και πράξης στην ανατροφή των παιδιών.
Με απλότητα και χιούμορ, βοηθά τους γονείς να βρουν απαντήσεις σε ερωτήματα, όπως:
Τι πρέπει να κάνουμε τις πρώτες ώρες της ζωής του παιδιού μας;
Ποια είναι τα βασικά στάδια της ανάπτυξής του;
Γιατί πρέπει να κρατάμε ημερολόγιο;
Πώς θα κάνουμε πιο... αρμονικές τις σχέσεις του παιδιού μας με το φαγητό;
Πώς θα επιλέξουμε τον κατάλληλο παιδίατρο;
Πώς θα του πούμε τα πιο όμορφα παραμύθια;
Κυρίως, όμως, ο συγγραφέας μας ενθαρρύνει να μάθουμε από την αρχή σωστά το ρόλο του πατέρα, ώστε να ζήσουμε ευτυχισμένοι με τα παιδιά σας.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ
Ο Κώστας Στοφόρος σπούδασε οικονομικά, κινηματογράφο και δημοσιογραφία. Έχει εργαστεί σε όλα τα μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια. Συνεργάζεται με το περιοδικό Votre Beauté, όπου είναι υπεύθυνος για θέματα βιβλίου, καθώς και με έντυπα που απευθύνονται σε γονείς. Είναι συγγραφέας των βιβλίων Μια εύθραυστη εποχή, Κυνηγότοποι (εκδ. Αίολος), Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένα νησί (εκδ. Λωτός), του λευκώματος Ίμβρος σε συνεργασία με τη φωτογράφο Ολυμπία Κρασαγάκη (εκδ. Καστανιώτης), καθώς και του παραμυθιού Η Φιφή, ο Πίπης ή πώς το πράσινο γύρισε στην πόλη (έκδοση του ΥΠΕΧΩΔΕ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: