Διακοπές!

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Καλύτερα στην... πυρά!

Ενώ λοιπόν όσοι κατέστρεψαν και καταστρέφουν τη χώρα μένουν στο απυρόβλητο, ενώ ούτε ένας πολιτικός δεν έχει καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου, η εξουσία τα έχει βάλει με τους μαθητές... Συγχαρητήρια σε όλους και κυρίως στην ...ανεξάρτητη (!!!;;;) δικαιοσύνη μας. Ως γνωστόν ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό!!!

Σήμερα στο εδώλιο 11 μαθητές του μουσικού σχολείου Θεσσαλονίκης

Σήμερα στο εδώλιο 11 μαθητές του μουσικού σχολείου Θεσσαλονίκης

Έντεκα μαθητές μουσικού σχολείου στη Θεσσαλονίκη θα καθίσουν σήμερα στο εδώλιο του κατηγορουμένου επειδή συμμετείχαν σε σχολικές κινητοποιήσεις.

«Οι 11 μαθητές του Μουσικού Σχολείου Θεσσαλονίκης κατηγορούνται επειδή τόλμησαν να διεκδικήσουν αγωνιστικά παιδεία αντίστοιχη των αναγκών τους. Οι μαθητές θα δικαστούν με την κατηγορία της παρεμπόδισης ομαλής λειτουργίας δημόσιου σχολείου, επειδή συμμετείχαν στις κινητοποιήσεις που είχαν γίνει το φθινόπωρο του 2010.

Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση που αξιοποιεί τις αστυνομικές αρχές για παραπλάνηση των μαθητών και τη μη σύννομη λήψη των απολογιών τους» αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι καθηγητές, οι οποίοι θα κάνουν σήμερα στάση εργασίας για να τους συμπαρασταθούν στο δικαστήριο.

Το δικαστήριο σε βάρος των μαθητών προκαλεί έντονες αντιδράσεις, τόσο εκ μέρους του συνόλου των γονέων, όσο και εκ μέρους των εκπαιδευτικών.

«Κάτω τα χέρια από τους μαθητές μας!» τονίζουν οι καθηγητές.

ΠΗΓΗ: 24h.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: