Διακοπές!

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Οι μπίζνες της Αννούλας

Όσοι έχετε τυχόν απορίες για τους λόγους που η Διαμαντοπούλου διέλυσε τη Διά Βίου Μάθηση, δείτε την παρακάτω διαφήμιση Ιδιωτικού ΙΕΚ.


Voucher του Υπουργείου Παιδείας για Αρχική Επαγγελματική Εκπαίδευση

Voucher του Υπουργείου Παιδείας για Αρχική Επαγγελματική Εκπαίδευση

Στο πλαίσιο του προγράμματος «Επιταγή Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης» η Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας ανακοίνωσε την έναρξη υποβολής αιτήσεων από τους σπουδαστές ΙΕΚ για την επιδότηση των σπουδών τους.


Το συνολικό ποσό της επιδότησης ανέρχεται στα 734€ το έτος, έχει έναρξη το τρέχον χειμερινό εξάμηνο του 2011 και λήξη το εαρινό εξάμηνο του 2015.



Σημειώνω πως τα Ιδιωτικά ΙΕΚ ελέγχονται από πλευρά υπουργείου από τριμελή ειτροπή της οποίας πρόεδρος είναι ο κύριος Σπυρίδων Πιστιόλης ο οποίος τυγχάνει και σύζυγος της βουλευτού Καρδίτσας του ΠΑΣΟΚ Μαρίας Θεοχάρη.
Ως "νομικός συνεργάτης" της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης πολέμησε λυσσαλέα τους Συμβασιούχους και πρωτοστάτησε στο διωγμό τους...

Εκατομμύρια ευρώ μεταφέρονται με αυτό τον τρόπο από τα Δημόσια στα Ιδιωτικά ΙΕΚ. Προφανώς κάτι τέτοιο έχουν στο νου τους και για τις υπόλοιπες δομές της Διά Βίου Μάθησης.

Όποιος θέλει ας ψάξει ποιοί πολιτικοί μπορεί να έχουν συμφέροντα σε Ιδιωτικά ΙΕΚ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: