Διακοπές!

Πέμπτη 5 Ιουνίου 2008

Παρουσίαση του "Ημερολόγιου" στην Αθήνα

Έχω την τύχη να παρουσιάσουν το βιβλίο μου τέσσερις αγαπημένοι άνθρωποι:
Η ψυχοπαιδαγωγική σύμβουλος Χρυσούλα Μαυράκη, παλιά γνώριμη και συνεργάτης σε εκπομπές. Με εξαιρετική δουλειά παλιότερα στο «Χαμόγελο του Παιδιού». Οι παρατηρήσεις είναι πάντοτε εύστοχες, με σεβασμό στον άνθρωπο που έχει απέναντί της.
Η αγαπημένη μου αρχισυντάκτρια Καρολίνα Μέρμηγκα. Δική της ιδέα η στήλη «Ημερολόγιο ενός πατέρα» στο Votre Beaute Junior. Συγγραφέας η ίδια μιας εξαιρετικής συλλογής διηγημάτων («Ερωτευμένες» –εκδόσεις Εστία). Ξεχωριστές πάντοτε οι συζητήσεις μας για βιβλία.
Ο σεφ Γιάννης Μπαξεβάνης, πατέρας 4 παιδιών. Άνθρωπος της παρέας, με μοναδική αίσθηση του χιούμορ και ταλέντο που δεν χρειάζεται συστάσεις. Στη «Γιορτή» και στο «Εργαστήρι» οργάνωσε και τις εκδηλώσεις μαγειρικής για παιδιά, θέλοντας να διδάξει το σωστό τρόπο διατροφής από την τρυφερή ηλικία, σαν παιχνίδι.
Η δημοσιογράφος Εμμανουέλα Νικολαϊδου. Διευθύντρια κάποτε στο περιοδικό «Η ζωή με το παιδί». Ο άνθρωπος που μου άνοιξε το δρόμο ώστε να αρχίσω να γράφω θέματα για γονείς. Κατάφερνε να δίνει τις κατευθύνσεις της με λεπτότητα και σεβασμό προς τους συνεργάτες της.

Νομίζω ότι και μόνο για να τους ακούσετε, αξίζει να είσαστε εκεί!

«Το ημερολόγιο ενός πατέρα (1)/ Γονείς για πρώτη φορά –Ετοιμαστείτε για τη μεγάλη αλλαγή» (εκδόσεις «Κριτική»)
Παρουσιάζεται την Τρίτη, 17 Ιουνίου στις 9 το βράδυ στο Public (Καραγεώργη Σερβίας 1, Πλατεία Συντάγματος, τηλ. 210-3246210)

2 σχόλια:

ΦΑΙΔΩΝ ΘΕΟΦΙΛΟΥ είπε...

Τι κρίμα που βρίσκομαι στην Μήθυμνα τώρα που θα παρουσιάσεις το βιβλίο σου στην Αθήνα! Θα ήταν μια ευκαιρία να τα πούμε από κοντά.
Καλή επιτυχία!

kostasst είπε...

Ευχαριστώ για τις ευχές. Θα τα πούμε σε κάποια άλλη ευκαιρία.