Διακοπές!

Πέμπτη 7 Μαΐου 2009

Καταπληκτικό!

Μόλις άνοιξα τον υπολογιστή, μια ευχάριστη έκπληξη με περίμενε. Οι νέοι φίλοι στο διαδίκτυο από το Οινοχώρι (http://oinoxori.blogspot.com)έκαναν την πιο όμορφη ανάρτηση. Αυτή είναι η άγρια ζωή που θέλουμε να προστατέψουμε και κατάφερε αν επιβιώσει ακόμη και στο 51ο χιλιόμετρο όπου οι Βωξίτες έχουν σαρώσει τα πάντα. Ακόμη νιώθω μια επιβεβαίωση που στο τελευταίο βιβλίο μου παροτρύνω για ατέλειωτες εκδρομές και γνωριμία των παιδιών με τη φύση... Σκεφτείτε το κορίτσι της φωτογραφίας που έζησε αυτή την εμπειρία και πείτε μου αν δεν ξεπερνά έναν ολόκληρο χρόνο στο σχολείο!
Απολαύστε το κι εσείς φωτογραφικά. Φίλοι από το Οινοχώρι σας ευχαριστώ...




Προχθές, στο δρόμο, Καλοσκοπή-51ο χλμ, κατά μεσής στην άσφαλτο ένα άγριο γουρουνόπουλο ολίγων ημερών. Κατεβαίνει η κοπέλα της φωτογραφίας, το παίρνει στα χέρια της και αρχίζει να το χαϊδεύει για πολλή ώρα και να το ξύνει στην κοιλιά. Αυτό αρχίζει να ψιλοσκούζει. Πρωτόγνωρη εμπειρία για το κορίτσι της φωτογραφίας και η χαρά του σε τέτοιο σημείο που ούτε καν ένοιωσε υποψία φόβου, ότι στις ημέρες μας σέρνεται και η γρίπη των χοίρων !!!

4 σχόλια:

Σταλαγματιά είπε...

Κοίτα να δεις που όταν άρχισα να διαβάζω όσα έγιναν σκέφτηκα πόσο γλυκό είναι και ούτε στιγμή δεν θυμήθηκα την γρίπη των χοίρων : )))

Καλή σου μέρα Κώστα και καλό σ/κ

kostasst είπε...

Καλή σου μέρα, να περάσεις όμορφα!

korinoskilo είπε...

εμεις μονο με την φωτο γλυκαναμε..... που να ειμασταν και στη θεση του κοριτσιου ....... χαλαλι της :)))))))))))))

καλο απογευμα

kostasst είπε...

Καλό Σαββατοκύριακο... Είναι μια γλύκα (ευτυχώς το έσκασε από την κυνηγετική ζώνη και τους Έλληνες... Οβελίξ)