Διακοπές!

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Οι εξελίξεις της τελευταίας ώρας: Νέες παραιτήσεις βουλευτών ΠΑΣΟΚ. Τι έλεγε προχθές ο Γ.Πεταλωτής

Γ. Πεταλωτής (14/6/2011) «Δεν υπάρχει για την κυβέρνηση θέμα παραίτησης των βουλευτών. Έχουν την αγωνία τους και τις ενστάσεις τους. Θεμιτό είναι αυτό, αλλά μπροστά στο πατριωτικό καθήκον οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ θα ανταποκριθούν, όπως έχουν κάνει μέχρι τώρα».

Απορία: Ο κ.Πεταλωτής παραμένει Κυβερνητικός Εκπρόσωπος;

Ο ...νέος Λαμπράκης συνέχισε την σωστή και έγκυρη ενημέρωση:



Λεπτό σε λεπτό από τη Real.gr

13:28: Δεκτό το αίτημα για σύγκληση της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ. Πιθανότατα θα πραγματοποιηθεί σήμερα το απόγευμα.

13:22: Εκρηκτικό κλίμα στους διαδρόμους της Βουλής ανάμεσα στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Όσοι υπέγραψαν την πρόταση για σύγκληση της Κ.Ο. ανταλλάσσουν διαξιφισμούς με τους άλλους. Έχουν συγκεντρωθεί στο εντευκτήριο της Βουλής και παρακολουθούν τις εξελίξεις από τις τηλεοράσεις.

13:21: Ο Νίκος Σαλαγιάννης σε δήλωση του τονίζει: «Είναι απίστευτα αυτά που συμβαίνουν. Σαπίζει το πολιτικό σύστημα. Δεν κυβερνάμε τη χώρα με την πεποίθηση ότι μπορούμε να τα βγάλουμε πέρα. Πάμε από βυθό σε βυθό». Στο ερώτημα αν υπάρχουν ευθύνες του πρωθυπουργού απάντησε ότι «πάντα υπάρχουν ευθύνες σε αυτούς που κυβερνάνε. Εγώ δεν πρόκειται να δώσω ψήφο αν δεν πιστώ απολύτως ότι μπορούμε να τα βγάλουμε πέρα». Στο ερώτημα αν θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης είπε ότι «δεν φτάσαμε ακόμη εκεί».

13:14: Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου πηγαίνει στη Βουλή. Ήδη κυκλοφορούν σενάρια για προκήρυξη πρόωρων εκλογών την Κυριακή 17 Ιουλίου.

13:09: Ανδρέας Λοβέρδος: «Όλοι θα κριθούμε». Ο υπουργός Υγείας κάλεσε όλους να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων. «Ή θα είμαστε αντάξιοι των περιστάσεων ή ανάξιοι. Όλοι θα κριθούμε».

13:08: Ο βουλευτής Δ. Λιντζέρης καλεί τα κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ να αναλάβουν πρωτοβουλία.

13:05: Πληροφορίες ότι σκέπτονται να παραιτηθούν και οι βουλευτές: Τ. Αντωνίου, Π. Κουκουλόπουλος, Σ Μερεντίτη, Χρ. Αράπογλου, Κ. Καρτάλης. Ο βουλευτής κ. Σπηλιωτόπουλος που οι πληροφορίες τον ήθελαν να παραιτείται λέγεται ότι «κάνει πίσω».

13:00: Η Βάσω Παπανδρέου σκοπεύει να καταθέσει και εγγράφως την πρόταση για σύγκλιση της Κ.Ο. Την πρόταση θα συνυπογράφουν τουλάχιστον 30 βουλευτές και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες σκέπτονται να θέσουν και θέμα ηγεσίας.

12:50: Η Βάσω Παπανδρέου με δήλωση της ζήτησε την άμεση σύγκλιση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος. «Για να συζητήσουμε τα πάντα» είπε η βουλευτής όταν ρωτήθηκε αν θα τεθεί θέμα ηγεσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: