Διακοπές!

Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Δεν έρχεστε στο Βόλο το Σάββατο; (27 Απριλίου)



Δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα καλύτερο για το Σαββατοκύριακο! Ο Βόλος είναι ένας ξεχωριστός προορισμός, ειδικά με αυτό τον ανοιξιάτικο -καλοκαιρινό καιρό που βάζει και το Πήλιο τα καλά του!
Εγώ αύριο το πρωί θα πάρω το τραίνο και μεσημεράκι ελπίζω να είμαι εκεί.
Δεν θα πιω τσιπουράκια γιατί μιλάω το απόγευμα (ή μήπως να πιω ακριβώς γιατί μιλάω; )

Θα συναντήσω ως εισηγητή και το Νίκο Αναγνώστου που είχαμε μιλήσει παρέα στον Τύρναβο και πραγματικά είχε κάνει μια πολύ καλή παρουσίαση. Είναι Εκπαιδευτικός Σύμβουλος με Μεταπτυχιακές σπουδές σε Μαθησιακή Ψυχολογίας και θα μιλήσει για το κρίσιμο θέμα: "Μαθαίνω πώς να μαθαίνω".
 
Μαζί μας και η  Μαρία Ζερίτη, που είναι Ψυχολόγος, ειδικευμένη στην Οικογενειακή Ψυχοθεραπεία . Τα θέματα πομε μεταπτυχιακό δίπλωμα στην Γνωσιακή Επιστήμηυ θα αναπτύξει εξαιρετικά ενδιαφέροντα για εμάς τους γονείς: "Αλλάζω ζωή, αλλάζω συνήθειες ως επαγγελματίας και ως γονέας" & "Ο γονέας σήμερα και αύριο" 

Κάπου εκεί θα μιλήσω κι εγώ για  "Θετική γονεϊκότητα: Σχέσεις Γονέων - Παιδιών". Αν και μου φαίνεται πως για ταξίδια θα μιλάω. Ταξίδια, παιχνίδια, παραμύθια: Σκέφτεστε τίποτε καλύτερο;
Εντάξει θα αποκαλύψω και μια μυστική συνταγή -δεν σας λέω τι, ελάτε να μάθετε! Δεν πρόκειται πάντως για ...φαγητό!!

Ξέχασα όμως το πιο σημαντικό. Ποιός τα κάνει όλα αυτά!

Διαβάστε, λοιπόν:

"Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών ΑΝΕΤΟΠΟΥΛΟΥ - HUTTON μέλη του Δικτύου Κέντρων Ξένων Γλωσσών QLS, διοργανώνουν το Σάββατο 27 Απριλίου 2013 στις 17.15 μ.μ. στον Βόλο, ημερίδα αφιερωμένη στη γονεϊκότητα, με ελεύθερη είσοδο για όλους.
 
Στην ημερίδα θα αναπτυχθεί μια πλούσια θεματολογία, το εύρος της οποίας θα ξεκινάει από τις σχέσεις γονέων - παιδιών και θα καταλήγει σε πρακτικούς τρόπους με τους οποίους μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τους σύγχρονους προβληματισμούς της καθημερινότητας. Οι παρευρισκόμενοι γονείς θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν με ουσιαστικό τρόπο στις διεργασίες της ημερίδας, διατυπώνοντας ερωτήματα, απορίες και απόψεις που θα τους κάνουν να δουν την επόμενη μέρα της ζωής τους με μεγαλύτερη αισιοδοξία και σιγουριά. Η ημερίδα «γοΝέα Μέρα 2013!» αποτελεί τη συνέχεια μιας σειράς πρωτοβουλιών που άρχισαν από το 2010 και συνεχίζονται μέχρι σήμερα με αξέχαστες διημερίδες και ημερίδες όπως «Γυναίκες στα θρανία, Μητέρες με φαντασία!» Νοέμβριος 2010, «Αφιέρωμα στις μητέρες γιατί το αξίζουν!» Μάιος 2011, «Μαζί!» Φεβρουάριος 2012, οι οποίες μαζί με τα ετήσια προγράμματα διαρκείας όπως το «Βιωματικό Εργαστήριο για γονείς: Η τέχνη της επικοινωνίας και των σχέσεων» τη σχολική χρονιά 2011-2012 και «Συμβουλευτική Γονέων» τη σχολική χρονιά 2012-2013, αποτελούν την κοινωνική προσφορά των ξενόγλωσσων σχολείων Ανετοπούλου - Hutton σε όλους τους γονείς του Βόλου.
Στόχος και της φετινής ημερίδας: η -χωρίς χρέωση- πρόσβαση των Γονέων σε σύγχρονη ενημέρωση πάνω στα σημαντικά θέματα γονεϊκότητας που τους απασχολούν, τα οποία εντοπίζουμε από την καθημερινή μας διάδραση μαζί τους."
 

ΠΟΤΕ: Σάββατο 27 Απριλίου 2013, 17.15μ.μ.-21.00μ.μ.
ΠΟΥ: Ορφανοτροφείο Βόλου, Ορφανοτροφείου & Χείρωνος, για κρατήσεις θέσεων καλέστε στα 24210 21441 / 24210 22454 / 24210 82152  (περιορισμένες θέσεις) 


Δεν υπάρχουν σχόλια: