Διακοπές!

Παρασκευή 13 Μαρτίου 2009

Ταξίδι στη Λατινική Αμερική


Τον ζηλεύω! Κι αυτόν και τους υπόλοιπους!! Ο λόγος για το φίλο μου τον Γιώργο Λιερό -γνωστό κτηνίατρο του Χαλανδρίου (και με πολλές άλλες ιδιότητες που δεν τις απαριθμώ εδώ) που με μια μεγάλη παρέα Χαλανδραίων ταξίδεψαν στη Νότια Αμερική για 35 ολόκληρες μέρες!!! Την εμπειρία τους θα μοιραστούν απόψε το βράδυ μαζί μας, στο Στέκι της Αβέρωφ 7Α στο Χαλάνδρι (ώρα προσέλευσης 8:30- ο Γιώργος αργεί πάντα!)



Υπέκλεψα την αρχή της παρουσίασης και τη δημοσιεύω εδώ:

ΔΙΑΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ Ι

Τριάντα πέντε μέρες στην Νότια Αμερική: Βραζιλία, Περού, Βολιβία. Ξεκινήσαμε από το Σάο Πάολο, μετά πήγαμε στο Ρίο Ντε Τζανέϊρο, το Ούρο Πρέτο και βορειότερα επισκεφτήκαμε την Μπραζίλια. Συναντήσαμε τον Αμαζόνιο στο Μανάους και προχωρήσαμε αναπλέοντας τον ποταμό για περίπου 2000 χιλιόμετρα μέχρι που φτάσαμε στο Ίκιτος του Περού. Από εκεί πήγαμε αεροπορικώς στην Λίμα και μετά αρχίσαμε να ανεβαίνουμε οδικώς τις Άνδεις Κούσκο, Μάτσου Πίτσου, Λίμνη Τιτικάκα. Κατόπιν περάσαμε στην Βολιβία, πήγαμε στην Λα Πας, το Ποτόσι, πήραμε την τελευταία διαδρομή του Τόε, επισκεφτήκαμε τις Ιησουΐτικες Ιεραποστολές. Ξαναμπήκαμε στην Βραζιλία στην Κορούμπα και αφού είδαμε τους καταρράκτες του Ιγκουάσου φύγαμε από το Σάο Πάολο. Είμαστε δεκατέσσερα άτομα. Το ταξίδι στο σύνολό του το παρακολούθησαν οι μισοί..."
Περισσότερα σήμερα το βράδυ με άψογη ξενάγηση και πλούσιο υλικό...

Στη σημερινή βραδιά έχουμε κι άλλες εκπλήξεις. Ο πολυτάλαντος Αλεχάντρο Ντίαζ, ο Χιλιανός μουσικός από τους Τιέρα Μπράβα, θα μας ταξιδέψει στη Λατινική Αμερική με τις μελωδίες του...

2 σχόλια:

korinoskilo είπε...

να περασετε ομορφα.... και να σας ταξιδεψουν οι φιλοι μας με τις περιγραφες τους :))))

kostasst είπε...

...ήταν μια ξεχωριστή βραδιά! Καλημέρα korinoskilo