Διακοπές!

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

Τρακτέρ και στην Αχαρνών;

«Η χώρα έχει δυσκολίες, βλέπετε και με το αγροτικό. Τα προβλήματα δεν λύνονται με μπλόκα, αλλά μέσα από το διάλογο και τη διάθεση όλων για μεγάλες ανατροπές», παρατήρησε ο κ. Παπανδρέου, στη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.


Δυστυχώς κύριε Παπανδρέου κανένα θέμα στη χώρα μας δεν έχει ποτέ λυθεί με "διάλογο". Ο κάθε εργαζόμενος, η κάθε κοινωνική ομάδα, αν δεν καταφύγει σε "ακραίες" λύσεις δεν εισακούγεται.
Θα ικανοποιούσατε οποιοδήποτε αίτημα των αγροτών αν δεν είχαν κλείσει τους δρόμους;Ζώντας το παράδειγμα από το δικό μου χώρο, των συμβασιούχων του Ινστιτούτου Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας, βλέπω ότι η πρόσκληση για διάλογο που απευθύναμε επισήμως ως Σύλλογος προς την υπουργό Παιδείας έπεσε στο κενό.
Είμαστε απλήρωτοι 11 μήνες τώρα -με ευθύνη της προηγούμενης ηγεσίας (βλέπε Αρούλης Σπηλιωτόπουλος/ θέλει να γίνει και δήμαρχος ο αποτυχημένος)-και ενώ έχουμε στείλει επιστολή στην υπουργό από τις 20 Οκτωβρίου (!!!) μέχρι σήμερα (28 Ιανουαρίου) δεν εδέησε να μας απαντήσει...

Αν κι εμείς είχαμε κάνει ένα μπλόκο στην Αχαρνών φαντάζομαι θα μας καλούσε στο Ζάππειο για διάλογο και θα μας έδινε όχι μόνο τα χρωστούμενα, αλλά και τους τόκους.
Έτσι καταλήγω να παρακαλέσω τους αγρότες της ΑττικοΒοιωτίας να μας προμηθεύσουν με μερικά τρακτέρ μήπως και βρούμε το δίκιο μας.
Ειλικρινά η υπομονή και η αντοχή μας έχουν πλέον εξαντληθεί...

Δεν υπάρχουν σχόλια: