Διακοπές!

Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Και επισήμως η Ελληνική Αστυνομία προστάτης νυχτερινών κέντρων!

Είπαμε για τις ακτές και για τον αγώνα του δημάρχου Ελληνικού... Η τυφλή ελληνική δικαιοσύνη στρέφεται εναντίον του... Θυμάστε και το Γιωργάκη με τη Μπιρμπίλη που "κατεδάφιζαν" ...κατεδαφισμένα νυχτερινά κέντρα;
Τώρα καταλάβαμε γιατί τέτοια λύσσα με το δήμαρχο Ελληνικού... Οι μάσκες πέφτουν, ακόμη μια φορά... Διαβάστε για να φρίξετε...

Ρεπορτάζ και φωτογραφία από το TVXS


Προστασία προκειμένου να λειτουργήσουν το βράδυ του Σαββάτου 2 παράνομα νυχτερινά κέντρα στην παραλία του Ελληνικού προσέφεραν αστυνομικές δυνάμεις, όπως καταγγέλλει ο δήμος Ελληνικού. Συγκεκριμένα, η αστυνομική δύναμη που βρισκόταν στο χώρο έξω από τα νυχτερινά κέντρα με σκοπό να εμποδίσει την επαναλειτουργία τους, παρέμεινε «απαθής», όταν τα κέντρα άνοιξαν παρά το γεγονός ότι νωρίτερα είχαν σφραγιστεί.

Όπως σημειώνει ο δήμος Ελληνικού, με δύο διμοιρίες ΜΑΤ, μεγάλη αστυνομική δύναμη αποτελούμενη από 7 περιπολικά με τα πληρώματά τους και πάνω από 100 άνδρες της ειδικής ομάδας ΔΕΛΤΑ, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη προστάτεψε δύο παράνομα νυχτερινά κέντρα , το WYNN και το VEGA να λειτουργήσουν το Σάββατο 26 Ιουνίου.

Νωρίτερα, στις 19:00, δήμος Ελληνικού και αστυνομία επανασφράγισαν από κοινού τα δύο καταστήματα, η άδεια λειτουργίας των οποίων έχει αφαιρεθεί και έχουν σφραγιστεί από το 2008. Μετά τη σφράγιση των καταστημάτων στο χώρο παρέμεινε αστυνομική δύναμη με σκοπό να εμποδίσει την επαναλειτουργία τους, όπως ενημέρωσε ταξίαρχος τον δήμαρχο Ελληνικού.

Στις 23:00, ο δήμος Ελληνικού πραγματοποίησε την προγραμματισμένη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο ύψος της πεζογέφυρας.

Ωστόσο, περίπου στις 23:30, και ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται στο χώρο του πάρκινγκ, όπως καταγγέλλει ο δήμος, υπάλληλοι των κέντρων άρχισαν να βάζουν κόσμο μέσα από τις εισόδους που βρίσκονται από τη μεριά της παραλίας και οι οποίες δεν φρουρούνται. Το γεγονός έγινε αντιληπτό από τη δημοτική αρχή, αλλά παρά τις καταγγελίες, η αστυνομική δύναμη παρέμεινε «απαθής». Παράλληλα, παρά το γεγονός ότι οι είσοδοι του πάρκινγκ μένουν αποκλεισμένες από τους συγκεντρωμένους «τα νυχτερινά κέντρα συνδράμει ένα τρίτο κέντρο, μέσω του οποίου οδηγούνται τα αυτοκίνητα των πελατών στο χώρο του πάρκινγκ».

Ο δήμος κάνει λόγο για «αποθράσυνση των ιδιοκτητών των παράνομων κέντρων», καθώς απαιτούν από την αστυνομία συλλήψεις, μιλώντας μάλιστα και για μηνύσεις.

Η δημοτική αρχή πιέζει την αστυνομία να εκκενώσει τα καταστήματα και να εμποδίσει την είσοδο σε αυτά πελατών, ωστόσο, οι προσπάθειες αποβαίνουν άκαρπες. Μάλιστα, περίπου στη 01:00 το πρωί καταφθάνει στο χώρο δεύτερη διμοιρία ΜΑΤ με σκοπό να ενισχύσει τις υπάρχουσες αστυνομικές δυνάμεις. Στο χώρο του Δυτικού αεροδρομίου μια ισχυρή δύναμη της ομάδας ΔΕΛΤΑ περιμένει εντολή να κινηθεί και αυτή.

Ο δήμος Ελληνικού δηλώνει ότι «δεν σταματά τον αγώνα για την απελευθέρωση της παραλίας από τα παράνομα συμφέροντα των νυχτερινών κέντρων. Να βάλουν καλά στο μυαλό τους κάθε είδους μπράβοι ότι θα μας βρίσκουν συνεχώς μπροστά τους. Καλούμε την κυβέρνηση να βάλει επιτέλους τέλος στην ανομία που επικρατεί στην παραλία Ελληνικού με την απροκάλυπτη ανοχή της Αστυνομίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: