Διακοπές!

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

ΑΘΗΝΑ ΘΕΑ


Σήμερα στη 4η Μπιενάλε της Αθήνας AGORA θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε μια πρώτη προβολή σχετικά με το πρότζεκτ ΑΘΗΝΑ ΘΕΑ (5.30- 6.30)

Η ιδέα-πρωτοβουλία –επιμέλεια ανήκει στην εικαστικό Γιάννα Ανδρεάδη που ζει και δημιουργεί στο Παρίσι, αλλά –ψυχικά- συχνά βρίσκεται εδώ!
Το πρότζεκτ ήταν ανοικτό στη συμμετοχή και οι φωτογραφίες παρουσιάζονταν στο facebook. Ουσιαστικά ήταν σαν ο καθένας να προσφέρει τη δική του οπτική για την πόλη. Συγκεντρώθηκαν συνολικά 500 φωτογραφίες που πιστέυω ότι καταφέρνουν -μέσα από διαφορετικές ματιές- να αποδώσουν αυτό που είανι η πόλη μας.
Με την ομορφιά, την ασχήμια, την ευαισθησία, την απελπισία της...


Όπως σημείωνε στην πρόσκληση για συμμετοχή η Γιάννα Ανδρεάδη:
«AΘΗΝΑ ΘΕΑ, θα δείξει μια "ανέκδοτη" προσωπική και "οικεία" Αθήνα του καθένα , Αθήνα, θέα/ Αθήνα Θεά ...»

Πληροφορίες: Παρουσίαση 22 Οκτωβρίου 2013, Σοφοκλέους 8 -Αθήνα  17:30- 18:30
ATHENS BIENNALE 2013 –AGORA
Οι συμμετέχοντες στο πρότζεκτ ΑΘΗΝΑ ΘΕΑ θα έχουν μειωμένο εισιτήριο εισόδου
Εικαστικοί μέλη του καλλιτεχνικου επιμελητηριου, δωρεάν

Η AGORA διαθέτει εναλλακτικά εισιτήριο ημερήσιας επίσκεψης στα 5 ευρώ. Για φοιτητές, με την επίδειξη πάσο, μαθητές από 12 έως 18 ετών και για συμπολίτες μας άνω των 70 ετών ισχύει το μειωμένο εισιτήριο ημερήσιας επίσκεψης, με τιμή 3 ευρώ.

Δωρεάν είσοδο στην ΑGORA , με επίδειξη του σχετικού εγγράφου, δικαιούνται οι κάτοχοι κάρτας ανεργίας του ΟΑΕΔ, οι φοιτητές της ΑΣΚΤ, τα μέλη Ε.Ε.Τ.Ε., ICOM, AICA, IKT, οι συνοδοί Α.Μ.Ε.Α. και τα παιδιά κάτω των 12 ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: