Διακοπές!

Τετάρτη, 6 Νοεμβρίου 2013

Όλοι στο ραδιομέγαρο!Είναι το μόνο που μπορώ να γράψω καθώς αυτό το ξημέρωμα μας βρίσκει κάτω από το ξεκάθαρα χουντικό καθεστώς Σαμαρά -Βενιζέλου! Να με συγχωρήσουν όσοι αναζητούν λεπτές αποχρώσεις για να χαρακτηρίσουν το αχαρακτήριστο.
40 χρόνια μετά το Πολυτεχνείο μια εισβολή που θυμίζει έντονα εκείνη τη σκοτεινή εποχή, με την κάλυψη της ...ανεξάρτητης διακιοσύνης. Οι εισαγγελείς που έκλειναν τα μάτια στη δράση της Χρυσής Αυγής προθυμότατα σηκώνονται από τα κρεβάτια τους για να στηρίξουν σαν τους κλέφτες αποφάσεις που καταπατούν κάθε έννοια δημοκρατίας.
Μια Κυβέρηνηση -ανδρείκελο η οποία τη μια μέρα χαρίζει εκατομμύρια και με τις δωρεάν ψηφιακές συχνότητες στα κανάλια της διαπλοκής -που εκπέμπουν παράνομα εδώ και τρεις δεκαετίες- και την επομένη στέλνει 8 διμοιρίες των ΜΑΤ στους "Ελεύθερους Πολιορκημένους" της ΕΡΤ.
Είναι τόσος ο σεβασμός τους στους θεσμούς -αυτών που καταπατούν ανενδοίαστα το Σύνταγμα- που απαγόρευσαν (!!!!) την είσοδο στην ΕΡΤ των εκπροσώπων των Συνδικαλιστικών Οργανώσεων

4.20 το πρωί. 7 Νοεμβρίου. Μια νέα μαύρη σελίδα στη σύγχρονη ιστορία.

Η απάντηση μας: Όλοι στο Ραδιομέγαρο! Να γεμίσουμε τη Μεσογείων ως την Αθήνα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: