Διακοπές!

Δευτέρα, 9 Ιουνίου 2014

Γνωριμία με την άγνωστη χώρα της αναπηρίαςΠρόσκληση ενδιαφέροντος
Γνωριμία με την άγνωστη χώρα της αναπηρίας


Στις 20, 21 και 22 Ιουνίου 2014 θα πραγματοποιηθεί Φεστιβάλ Εξοικείωσης με τη Ζώσα Κατάσταση της Αναπηρίας στο Ελεύθερο και Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο ΕΜΠΡΟΣ.
Μέσα από τις δράσεις που θα πραγματοποιηθούν, επιδιώκουμε τη συνεκπαίδευση, την κατάλυση των στερεοτύπων που ανακυκλώνονται από τα ΜΜΕ και του ρατσιστικού τρόπου αντιμετώπισης της αναπηρίας, καθώς και την ανοιχτή πρόσβαση όλων στο περιεχόμενο της τέχνης.

Το τριήμερο Φεστιβάλ θα περιλαμβάνει ποικιλία δράσεων, μεταξύ των οποίων και θέατρο, χορόδραμα, προβολές ντοκιμαντέρ, workshops αλλά και συζητήσεις για τη ζώσα κατάσταση της αναπηρίας.

Η Κίνηση Χειραφέτησης ΑμεΑ: "Μηδενική Ανοχή", σε συνεργασία με την Κίνηση Καλλιτεχνών με Αναπηρία και το Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο ΕΜΠΡΟΣ καλούν τους/τις ενδιαφερόμενους/ενδιαφερόμενες, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Φεστιβάλ, να δηλώσουν συμμετοχή έως και τις 6 Ιουνίου 2014 (ημέρα Παρασκευή).
Για πληροφορίες και εκδήλωση ενδιαφέροντος επικοινωνήστε με τον κ. Αντώνη Ρέλλα στο 6977202216 ή στείλτε email στο disartmove@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: