Διακοπές!

Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2014

Για μαγικά ταξίδια στα Μουσεία

Τα 10 δικαιώματα του (μικρού) επισκέπτη ενός Μουσείου 

 Η χαρά μου ήταν μεγάλη μόλις είδα σήμερα το πρωί το καινούργιο -και ξεχωριστό -βιβλίο των εκδόσεων Σαΐτα. Είχα την τύχη να συμμετάσχω στο εγχείρημα του Ηρακλή Λαμπαδαρίου, όπου με βάση τα 10 δικαιώματα του μικρού επισκέπτη ενός Μουσείου, κληθήκαμε να προτείνουμε ανάλογες δράσεις σε κάποιο από τα δικαιώματα που θα επιλέγαμε ο καθένας, ώστε να βοηθήσουμε τα παιδιά αν ταξιδέψουν καλύτερα στο Μουσείο. Ανυπομονώ να το δω και στην πράξη!


Τίτλος: Τα 10 δικαιώματα του (μικρού) επισκέπτη ενός Μουσείου
ΣυγγραφείςΣτεφανία Βελδεμίρη, Κώστας Βλαστάρης, Δέσποινα Γεωργαντά, Αλκμήνη Γιαμπανίδου, Μαριάννα Κανδεράκη, Δημήτρης Κανελλόπουλος, Ανατολή Κωταΐδου, Θεοδώρα Μπαγδάτογλου, Βίκυ Ξανθοπούλου, Φώτω Παπαργυρούδη, Μάγδα Παπαστεφάνου, Στέλλα Ποιμενίδου, Σοφία Πολίτου-Βερβέρη, Ελένη Σβορώνου, Κώστας Στοφόρος, Ευμορφία Τσιαμάγκα, Δέσποινα Τσιπτσέ, Κωνσταντίνα Χαρλαβάνη, Εύα Χατζηραφαηλίδου, Ανθή Χρυσοπούλου
ISBN: 978-618-5040-58-1
Συντελεστές
Εικονογράφηση, σχεδιασμός εξωφύλλου: Πάρις Χαραλαμπίδης
Συγγραφή δικαιωμάτων, Επιμέλεια, Σελιδοποίηση: Ηρακλής Λαμπαδαρίου
Διορθώσεις: Κωνσταντίνα Χαρλαβάνη

Σύντομη περίληψη
Από μία και μόνο ιδέα, πολλές φορές ακόμη και από μία και μόνο λέξη, μπορούμε να σχεδιάσουμε μια δραστηριότητα που συνδυάζει τη γνώση με τη διασκέδαση με έναν τρόπο μοναδικό, σχεδόν μαγευτικό. Αναζητήστε λοιπόν στις σελίδες του βιβλίου αυτού τη λέξη εκείνη που θα σας δώσει την αφορμή για ένα ατέλειωτο παιχνίδι στα Μουσεία με τους μαθητές και τα παιδιά σας με πολλαπλά οφέλη!

Το συγκεκριμένο βιβλίο πετάει ελεύθερα στο Διαδίκτυο από τον Ιανουάριο του 2014.
Θα το βρείτε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: