Διακοπές!

Παρασκευή, 26 Σεπτεμβρίου 2014

Φθινοπώριασε: Ώρα για παστουρμά!Τέλος του χειμώνα είχα ανέβει στη Θεσσαλονίκη και πήγα στην αγορά να ψωνίσω μεζέδες για να πιούμε τα σχετικά μας.
Ανάμεσα στα μεζεδάκια και καθ' υπόδειξιν του υπαλλήλου γνωστού καταστήαμτος της Θεσσαλονίκης πήρα παστουρμά του Μιράν
"Θα με θυμηθείς!" μου είπε...

Φυσικά δεν του εξήγησα ότι έχω δοκιμάσει και στην Αθήνα. Πάντως τον ...θυμήθηκα πίνοντας το κρασάκι μου!

Και να που τώρα, μια καλή φίλη μου στέλνει νέα και ...ετοιμάζομαι!

"...Αέρας ανανέωσης πνέει μέσα από τα εργαστήρια παραγωγής των προϊόντων ΜΙΡΑΝ. Βρίσκεται πλέον στις προθήκες το νέο προϊόν ΜΙΡΑΝ, ο παστουρμάς που παρασκευάζεται από φρέσκο βουβαλίσιο κρέας σε συνεργασία με τον Μπόρα από την Κερκίνη Σερρών.

Ένα ακόμα προϊόν δίπλα στον δυσεύρετο παστουρμά καμήλας, τον πρόβειο παστουρμά, τον μοσχαρίσιο. Δίπλα στην μεγάλη επίτευξη της παραγωγής «άοσμου» παστουρμά. Δίπλα στο παραδοσιακό, πασίγνωστο  σουτζούκι, το μπατόν σουτζούκι, το Καισαριώτικο, καυτερό σουτζούκι, αλλά και  τα εκλεκτά βοδινά  λουκάνικα καθώς και το πλεκτό.
Επίσης στο πλαίσιο των νέων προγραμμάτων ΜΙΡΑΝ γίνεται  η προώθηση της συνεργασίας μικρών παντοπωλείων μέσα από γιορτές γευσιγνωσίας σε κάθε πόλη!

Αλλαντοπωλείο ΜΙΡΑΝ
Εδώ στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της πόλης, στην οδό Ευριπίδου 45, από τα μέσα Οκτωβρίου συνεχίζονται οι καθιερωμένες πλέον γευσιγνωσίες μικρών παραγωγών!
ΝΕΑ είδηση 1. Γνωστοί μάγειροι θα μαγειρεύουν επί τόπου στο παστουρματζίδικο, αλλά και γνωστοί διατροφολόγοι θα κάνουν σεμινάρια ως προς την ωφελιμότητα των προϊόντων ΜΙΡΑΝ.
ΝΕΑ είδηση 2. Οι φίλοι που επισκέπτονται το αλλαντοπωλείο θα έχουν τη δυνατότητα να έχουν συμμετοχή σε διαγωνισμούς που θα χαρίζουν πλούσια δώρα.
ΝΕΑ είδηση 3. Από 1ης Νοεμβρίου 2014 μια νέα εποχή θα ξεκινήσει στο αλλαντοπωλείο ΜΙΡΑΝ, με εκπλήξεις!

Μιράν, Ευριπίδου 45, Αθήνα, τηλ.: 210 3217187 και www.miran.gr

Υπεύθυνη Τύπου Νέλλη Σπηλιοπούλου, τηλ.: 6936 780290

Δεν υπάρχουν σχόλια: