Διακοπές!

Πέμπτη, 4 Σεπτεμβρίου 2008

Όποιος αγαπάει (εκ) παιδεύει

Κυκλοφόρησε μόλις το "Ημερολόγιο ενός πατέρα (2)" που επικεντρώνει το ενδιαφέρον στα ζητήματα της εκπαίδευσης και του σχολείου.

Να τι γράφεται στο δελτίο τύπου:

"...Από τα πρώτα βήματα μέχρι και τα σχολικά χρόνια, οι γονείς παίζουν τον πιο καθοριστικό ρόλο στη ζωή του παιδιού. Οι πρώτες λέξεις, οι πρώτες εμπειρίες, οι πρώτες γνώσεις είναι τα υλικά που φτιάχνουν από νωρίς το «σύμπαν» μέσα στο οποίο εκείνο θα ζήσει στη συνέχεια.
Ο Κώστας Στοφόρος, γνωστός δημοσιογράφος και… ευτυχής πατέρας τριών παιδιών στο δεύτερο Ημερολόγιό του προσεγγίζει το θέμα της διαπαιδαγώγησης.
Με αμεσότητα και χιούμορ, δίνει πολύτιμες συμβουλές για σημαντικά ζητήματα, όπως είναι ο ύπνος, η πειθαρχία, η συναισθηματική νοημοσύνη, η επιλογή των κατάλληλων δώρων και παιχνιδιών, για να κάνετε το παιδί σας ευτυχισμένο και να το στηρίξετε στα πρώτα του βήματα.
Ακόμη:
Πώς θα επιλέξετε τον κατάλληλο παιδικό σταθμό.
Πώς θα βοηθήσετε το παιδί σας για να αντεπεξέλθει στις αυξημένες απαιτήσεις του σημερινού σχολείου.
Πώς θα αντιμετωπίσετε την άρνηση και τις αντιδράσεις του…
…αλλά και τα μυστικά των «καλών μαθητών»!

ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ
Ο Κώστας Στοφόρος σπούδασε οικονομικά, κινηματογράφο και δημοσιογραφία. Έχει εργαστεί σε όλα τα μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια. Συνεργάζεται με το περιοδικό Votre Beaute, όπου είναι υπεύθυνος για θέματα βιβλίου, καθώς και με έντυπα που απευθύνονται σε γονείς. Είναι συγγραφέας των βιβλίων Γονείς για πρώτη φορά (εκδ. Κριτική), Μια εύθραυστη εποχή, Κυνηγότοποι (εκδ. Αίολος), Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένα νησί (εκδ. Λωτός), του λευκώματος Ίμβρος σε συνεργασία με τη φωτογράφο Ολυμπία Κρασαγάκη (εκδ. Καστανιώτης), καθώς και του παραμυθιού Η Φιφή, ο Πίπης ή πώς το πράσινο γύρισε στην πόλη (έκδοση του ΥΠΕΧΩΔΕ)..."

ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΟΦΟΡΟΣ
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΝΟΣ ΠΑΤΕΡΑ (2)
Όποιος αγαπάει (εκ)παιδεύει
Από τα πρώτα βήματα μέχρι και το σχολείο
Σειρά: Δίπλα στο παιδί
Σελ. 264

Δεν υπάρχουν σχόλια: