Διακοπές!

Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2012

Κατεδαφίσεις...


 Περιοδικό Ακροβασία στο Χαλάνδρι, τχ 2, καλοκαίρι 1986 (!)

Τους θυμάμαι χρόνια και χρόνια εκεί. Ο οικισμός των τσιγγάνων... Τώρα γράφεται το τέλος της πολυετούς ιστορίας. Αυτοί που δεν άγγιξαν ούτε μια αυθαίρετη βίλα ή ξενοδοχείο, που ανέχονται κάθε είδους παρανομία, αποφάσισαν ότι τα μόν αυθαίρετα που πρέπει να κατεδαφιστούν είναι αυτά στο Πεύκο Πολίτη... Αντιγράφω την απόφαση χωρίς άλλα σχόλια:  

ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΙΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 


ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ 

Την εκτέλεση της κατεδάφισης των αυθαίρετων κατασκευών στην περιοχή " Πεύκο Πολίτη " στο Δήμο Χαλανδρίου όπως αυτές περιγράφονται στις εκθέσεις αυτοψίας της Δ/νση Πολεοδομίας του τέως Ανατολικού Τομέα Νομαρχίας Αθηνών, οι οποίες με τους φερόμενους ιδιοκτήτες αντίστοιχα αναγράφονται στον παρακάτω πίνακα :
 Η εκτέλεση των αποφάσεων κατεδάφισης θα ξεκινήσει την Τρίτη 18-09-12 και ώρα 9.00 π. μ., και ο προβλεπόμενος χρόνος αποπεράτωσης είναι (5) πέντε ημέρες. 
Η κατεδάφιση θα εκτελεστεί από ανάδοχη εταιρεία με την επωνυμία "Επιχειρήσεις Αλεξάνδρου Α.Ε.Β.Τ.Τ.Ε." και σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.1418/81 σε συνδυασμό με τα οριζόμενα στο άρθρο 6 του Π.Δ.267/6-8-1998 (195/Α΄).

 Ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής

Δημήτρης Καλογερόπουλος

ΥΓ. Για το σκοπό αυτό θα δοθούν 74.796,74 ευρώ, που προφανώς περισσεύουν στην Ελλάδα της κρίσης...

Δεν υπάρχουν σχόλια: