Διακοπές!

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Άρθρο πρώην υφυπουργού (;): Η Χρυσή Αυγή δεν σκοτώνει πολίτες !!!!


Για "προσπάθεια εμπλοκής της Χρυσής Αυγής σε δολοφονία" κάνει λόγο πρώην υφυπουργός (;) Προφανώς είναι ο μόνος που δεν γνωρίζει που ανήκει ο δράστης της δολοφονίας... Ο μόνος που δεν είδε φωτογραφίες όπως αυτή του Ρουπακιά με τον βουλευτή της Χ.Α.

Σε γραμμή Μπάμπη Παπαδημητρίου δίνει και τις ανάλογες συμβουλές στον Μιαλολιάκο (!!!) 

Διαβάστε και θαυμάστε:

(...) Ο Νίκος Μιχαλολιάκος ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής πρέπει να δει αυτό το τραγικό συμβάν ως μια μεγάλη ευκαιρία να μετεξελίξει το κόμμα από τους άνδρες με τα μαύρα σε ένα οργανωμένο πολιτικό κόμμα με πρόγραμμα, με καθαρή ιδεολογία και με καθαρό πολιτικό λόγο.
Αν η Χρυσή Αυγή μπορούσε να προσελκύσει άφθαρτους και μορφωμένους ανθρώπους, αν μπορούσε να προσελκύσει επιτυχημένους πολίτες στους τομείς τους, αν κατάφερνε να ορθώσει ένα καθαρό πολιτικό πρόγραμμα θα σάρωνε στην κοινωνία και θα συνέτριβε την διαφθορά του πολιτικού συστήματος.
Η Χρυσή Αυγή αν δεν λάβει το μήνυμα και δεν κατανοήσει ότι με δολοφονίες δεν δομούνται πολιτικά κόμματα τότε εκλογικά θα χάσει.
Κανείς δεν μπορεί – και όσοι το πράττουν είναι απλά αστείοι – να υποστηρίζουν ότι η Χρυσή Αυγή σκοτώνει πολίτες.
Αυτή η γενίκευση είναι απαράδεκτη και μη ρεαλιστική.
Η Χρυσή Αυγή δεν σκοτώνει πολίτες (...)


Αυτά και άλλα πολλά θα διαβάστε στην ιστοσελίδα των... Τραπεζών. 
Ο αρθρογράφος που "υπογράφει ως "πολιτικός αναλυτής" δηλώνει ότι είναι "πρώην υφυπουργός γνώστης της οικονομίας και πολιτικής και μέσω του www.bankingnews.gr θα καταγράφει την άποψη του για τα σημαντικά οικονομικά, πολιτικά και κοινωνικά ζητήματα"

Διαβάστε εδώ όλο το άρθρο που δεν παραλείπει να ρίξει και τα σχετικά καρφιά, αναφέροντας τα εξής περιστατικά:
"Δολοφονία Τεμπονέρα στην Πάτρα από στελέχη της ΝΔ
Δολοφονία οπαδού του ΠΑΣΟΚ στο Ηράκλειο Κρήτης από αστυνομικό συνοδό του βουλευτή της ΝΔ Κεφαλογιάννη
Δολοφονία πολίτη αριστερών πεποιθήσεων από οπαδό της ΕΠΕΝ στην Λακωνία (ως γνωστόν, αρχηγός της Νεολαίας ΕΠΕΝ διετέλεσε ο κ. Βορίδης της ΝΔ, που σήμερα απαιτεί να τεθεί η Χρυσή Αυγή εκτός νόμου)
Δολοφονία κοινοτάρχη της ΝΔ από οπαδό του ΠΑΣΟΚ στην Χαλκιδική "

Δεν υπάρχουν σχόλια: