Διακοπές!

Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

Αίσχος: Ο άνθρωπος που κατέβασε τη γερμανική σημαία από την Ακρόπολη δέχεται την επίθεση των πραιτωριανών του ΠΑΣΟΚ!


Αυτή τη φορά θα παραιτηθεί κανείς; Ο ήρωας της Κατοχής χτυπιέται από τα ΜΑΤ των οσφυοκαμπτών του ΠΑΣΟΚ. Ο άνθρωπος που κατέβασε τη γερμανική σημαία από την Ακρόπολη, πέφτει θύμα εκείνων που δεν θα δίσταζαν να πουλήσουν ακόμη και την ίδια την Ακρόπολη στους Γερμανούς!
Δεν δίστασαν να ρίξουν δακρυγόνα στο πρόσωπο του 90χρονου ήρωα που μια ζωή βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των αγώνων του λαού. Την ίδια ώρα που ο Γιωργάκης πάει να δηλώσει τα σέβη στα αφεντικά του!
Ο Μανώλης Γλέζος θα σταθεί πάλι ο προάγγελος για το τέλος της νέας Κατοχής της χώρας από τις Τράπεζες και το Διευθυντήριο της ΕΕ.

Το βίντεο της ντροπής...

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

AIΣXOΣ!!!

hellraiser είπε...

Καλα τον κανανε τον αρχινταβατζη του αριστερου παρακρατους,να παρει την σημαια που δηθεν κατεβασε και να την βαλει στον κωλο του.

kostasst είπε...

Διαβάστε το προηγούμενο σχόλιο και καμαρώστε!!! Δεν θα το σβήσω για να μείνει μνημείο της συνεργασίας ΠΑΣΟΚ -ΛάΟΣ και Νεοναζί...

hellraiser είπε...

Ρε δεν κοιτατε τα χαλια σας σταλινογενιτσαροι,κατα φαντασιαν αγωνιστες,επαναστατες του κωλου,παλιοζητουλες,πληρωμενα οργανα της Παγκοσμιοποιησης,δολοφονοι,μαφιοζοι παρακρατικοι,μετρημενες ειναι οι μερες σας,γλεντιστε το οσο ειναι καιρος γουρονοτσαρουχαδες.
Και Νεοναζι σκετο μην μας ανακατωνεις με τους υπολοιπους προδοτες που απο κοινου δουλευτετε τον Ελληνικο λαο.

kostasst είπε...

Σε ψυχίατρο πήγες;

kostasst είπε...

...και βεβαίως κανείς δεν σε υποχρεώνει να μας διαβάζεις. Είμαι σίγουρος ότι ο Χρυσοχοϊδης θα έχει μια θέση και για σένα.

hellraiser είπε...

Κωστακη,Κωστακη αυτο για το Χρυσοχοιδη τι το ανεφερες,για να φοβηθω;Ξερεις που τον εχω γραμμενο τον Κοεμτζογλου;
Γιατι να παω σε ψυχιατρο Κωστακη,επειδη δεν συμφωνω με την προπαγανδα σας;Ε,οχι,αυτο παει πολυ,εκτος ολων των αλλων που νομιζετε οτι ειστε(σουπερ ηρωες,αντιστασιακοι,αγωνιστες κτλ)τωρα θα μας κανετε και τους ψυχολογους;
Τωρα αν ολα αυτα τα λες γιατι δεν θελεις να σχολιαζω στο σαιτ σου ατυχησες γιατι εγω δεν χαμπαριαζω απο αυτα.
Τα ξαναλεμε...

kostasst είπε...

Μάλλον δεν με κατάλαβες για το Χρυσοχοϊδη: Εννοούσα πως έχετε πολλές κοινές απόψεις. Τα σχόλια και ο διάλογος, ακόμη κι αν διαφωνώ κάθετα δεν με ενοχλούν, αρκεί να είναι στο πλάισιο της κοσμιότητας... Θα μπορούσες λοιπόν αντί για ύβρεις να παραθέτεις επιχειρήματα.