Διακοπές!

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Ο Αριστοφάνης ετοιμάζεται να γυρίσει από τα θυμαράκια για να δημιουργήσει τους "Αχαρνής 2012"!

...Μούσα Καρβουναρού/ θράκα μου πυρωμένη/ σπιθίτσα φουντωμένη...

...Έλα την Κυριακή με το βαρύ σου τέμπο/ Κι οι δυο Σοφία Βέμπο ακούγαμε εκεί

...Οι γέροι χωριστά/ οι νέοι άλλο πράγμα/ όποιος τους θέλει αντάμα πληρώνει ακριβά/ Πρόστιμο μια ζωή στην κλεψύδρα και στα εφετεία...


Σαββόπουλος, Αχαρνής



Με τη βοήθεια της Καρβουναρούς Μούσας, αλλά και της Μαγικής Τράπουλας σας καλούμε την Κυριακή (22 Ιανουαρίου- 5μμ) με ελαφρύ τέμπο, ίσως μαζί με Σοφία Βέμπο στο Καλλιτεχνικό Καφενείο Αχαρνέων για να φτιάξουμε ένα καινούργιο παραμύθι!
Γέροι, νέοι και παιδιά μαζί -χωρίς πρόστιμα και εφετεία, αλλά με κλεψύδρες φανταζόμαστε και δημιουργούμε τους "Αχαρνής 2012"!



Με λίγη έμπνευση από τον Αριστοφάνη, με ελεύθερη φαντασία, με μπογιές και χαμόγελα,
θα ανακαλύψουμε τη νέα, παραμυθένια ιστορία των Αχαρνών και του Καφενείου τους...
Αν δεν γνωρίζετε την περιοχή μη σας φαίνεται μακριά. Αν έρθετε από την Αττική οδό, και βγείτε στην έξοδο της Λεωφόρου Αθηνών η οδός Αθανασίου Χείλιου (16) είναι κυριολεκτικά δυο βήματα!



Αν τα καταφέρουμε σκοπεύουμε να ανεβάσουμε στη σκηνή το παραμύθι που θα φτιάξουμε -επί τόπου. Φέρτε λοιπόν μαζί σας βίντεο και φωτογραφικές μηχανές γιατί θα ζήσουμε αναπανάληπτες στιγμές, όπως συμβαίνει -σχεδόν πάντα- με την παρέα του Καφενείου!

Αν δεν έρθετε για την Μαγική Τράπουλα, αξίζει να έρθετε για να γνωρίσετε το χώρο και τους ανθρώπους. Μια ομάδα νέων και πολύ δημιουργικών παιδιών που δουλεύοντας εθελοντικά έχουν λειτουργήσει υποδειγματικά το χώρο.

Η είσοδος είναι ελέυθερη (για την έξοδο το... συζητάμε!!!!)

Δεν υπάρχουν σχόλια: