Διακοπές!

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Που πήγαν οι θέσεις εργασίας; (ή πως να εξαφανίσετε μια προκήρυξη)

Στις 19 Νοεμβρίου, το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης προκήρυξε θέσεις εργασίας σε όλη την Ελλάδα. Ξαφνικά -και χωρίς εξηγήσεις η προκήρυξη εξαφανίστηκε! Το ΙΝΕΔΙΒΙΜ συνηθίζει να δημοσιεύει προκηρύξεις και να προσλαμβάνει κόσμο σε εποχές που το ενδιαφέρον είναι στραμμένο αλλού. Αυτή τη φορά φαίνεται πως κάτι ...στράβωσε. 

Να σημειώσουμε ότι πρόεδρος του ΙΝΕΔΙΒΙΜ παραμένει ο διορισμένος από τη Διαμαντοπούλου κ. Λέντζας. Φυσική του προϊσταμένη η κυρία Καραντζόλα από τη ΔΗΜΑΡ.

Την ώρα που επιβάλλονται σε όλους μας τα πλέον βάρβαρα μέτρα κάποιοι συνεχίζουν το ... πάρτι τους. Ως πότε;

Αναδημοσιεύω από το μπλογκ του Συλλόγου Συμβασιούχων ΙΔΕΚΕ (πρώην Συλλόγου, πρώην Συμβασιούχων του πρώην ΙΔΕΚΕ για να ακριβολογούμε)

 

Τα μυστήρια του ΙΝΕΔΙΒΙΜ: Που πήγαν οι θέσεις εργασίας;

Η Άννα έφυγε, τα ... παιδιά της μένουν. Ο εκλεκτός της Αννούλας κ. Λέντζας πρόεδρος του ΙΝΕΔΙΒΙΜ σε παλιότερες ...ευτυχισμένες εποχές. Προφανώς η Τρικομματική Κυβέρνηση, αναγνωρίζοντας τα προσόντα του τον άφησε να αλωνίζει... 


Η κατάσταση με το άθλιο Ίδρυμα που ονομάζεται ΙΝΕΔΙΒΙΜ έχει ξεπεράσει πλεόν κάθε όριο. Εδώ και καιρό η όποια "νομιμότητα" φαίνεται πως έχει γίνει κουρελόχαρτο.
Η ομάδα που διοικεί και... αξιοποιεί τα διάφορα κονδύλια, αυτή τη φορά ξεπέρασε και τον εαυτό της, εξαφανίζοντας την  προκήρυξη για θέσεις εργασίας στα Κέντρα Διά Βίου Μάθησης, που είχε αναρτηθεί στις 19 Νοεμβρίου.

 http://www.inedivim.gr/index.php/2012-09-14-05-51-28/146-2012-11-22-10-25-35

Πού πήγε αυτή η προκήρυξη; Αν ακολουθήσετε το λινκ που πριν λίγες μέρες οδηγούσε εκεί θα πάτε στο... πουθενά!

Τι συνέβη άραγε;
Μπορεί να απαντήσει μήπως η ΓΓ Δια Βίου Μάθησης;
(Από το ΙΝΕΔΙΒΙΜ δεν ευελπιστούμε να πάρουμε απάντηση)

Δεν υπάρχουν σχόλια: