Διακοπές!

Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Η Παραμυθοκουζίνα ταξιδεύει: Πρώτη στάση Θεσσαλονίκη


Ο κόσμος όπως τον βλέπει η Παραμυθοκουζίνα κι όπως τον ζωγράφισε η Στεφανία Βελδεμίρη

Τη Κυριακή 26 Μαΐου η Παραμυθοκουζίνα θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, στη γιορτή καλλιτεχνικής δημιουργίας για παιδιά και γονείς "Φτου και βγαίνω".
Η Στεφανία Βελδεμίρη θα είναι εκεί στις 11 το πρωί και στις 4 το απόγευμα για να φτιάξει παραμύθια μαζί με τα παιδιά, εμπνευσμένα από τους μύθους του Αισώπου, με τη βοήθεια της Μαγικής Τράπουλας!

Με την ευκαιρία να θυμίσουμε ότι σε δυο εβδομάδες λήγει ο Διαγωνισμός Παραμυθιού για παιδιά, που πραγματοποιείται με αφορμή το έτος Καβάφη.

Η Παραμυθοκουζίνα θα βρίσκεται το επόμενο Σάββατο στο Ηράκλειο της Κρήτης 

Το καλοκαιράκι, στο Πόρτο Ράφτη θα γίνουν νέες βραδιές παραμυθιού

Αν θέλετε κι εσείς να έρθουμε κοντά σας δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας:
stoforos@yahoo.com
stefi.veldemiri@gmail.com

Λίγα λόγια για το Φτου και βγαίνω
 
ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ

Η γιορτή καλλιτεχνικής δημιουργίας για παιδιά και γονείς «Φτου & Βγαίνω» μετά την μεγάλη επιτυχία της πρώτης διοργάνωσης επιστρέφει δυναμικά στις 25 και 26 Μαΐου στον πολυχώρο πολιτισμού Block 33. Το «Φτου και Βγαίνω» αποτελεί έμπνευση και πρωτοβουλία των πιο δημιουργικών ομάδων της πόλης που δραστηριοποιούνται στο χώρο της παιδικής ψυχαγωγίας, της δημιουργικής απασχόλησης, των τεχνών και του αθλητισμού.
Για μία ημέρα παιδιά και γονείς θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε μία σειρά δράσεων και να έρθουν σε επαφή με τις τέχνες, με αθλητικές δραστηριότητες εναλλακτικού χαρακτήρα, με την street art καθώς και με δραστηριότητες που αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής, ευαισθητοποιούν, αναπτύσσουν την κοινωνικότητα και τη δημιουργία και διασκεδάζουν μικρούς και μεγάλους. Η φετινή διοργάνωση περιλαμβάνει δραστηριότητες εμπνευσμένες από τους μύθους του Αισώπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: