Διακοπές!

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Ο Παρελθώνας γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη!



Μόλις γύρισα από τη Θεσσαλονίκη γεμάτος εικόνες, συναισθήματα γεύσεις... Δε νομίζω πως θα τα έγραφα καλύτερα από τη Στεφανία κι έτσι σας παραπέμπω στην Παραμυθοκουζίνα μας

Να πω μόνο πως η "Περιπέτεια στον Παρελθώνα" είναι το πρώτο παραμύθι που ολοκληρώθηκε με τη βοήθεια της Μαγικής Τράπουλας. Σύντομα θα το δημοσιεύσουμε στην Παραμυθοκουζίνα με την εικονογράφηση των παιδιών που συμμετείχαν: Ωριγένης, Κωνσταντίνα, Μάρω, Έλενα, Φένια, Σίσσυ, Νίκος, Δημήτρης, Κατερίνα...
Έχει μέσα μηχανή του χρόνου, διαστημόπλοια, ξωτικά, εξωγήινους, τον Ιούλιο Καίσαρα, τον Ράο τον Κατακτητή, έναν γάμο στο Λευκό Πύργο. Ο ήρωας μας ο Μάικ περνάει από σαράντα κύματα μέχρι να νικήσει τον αντίπαλο του!

Τα μικρότερα παιδιά (3-8 ετών) δημιούργησαν με τη βοήθεια μιας ...κολοκύθας το δικό τους παραμύθι. Κρατήσαμε σημειώσεις και θα το μοιραστούμε κι αυτό μαζί σας. Ήταν η Ανθή, ο Χρυσόστομος, ο Χαράλαμπος, ο Χρήστος, η Γεωργία, η Μάρθα, η Ευγενία, ο Άγγελος, η Θένια, η Κατερίνα και η μικρούλα Άννι που μας... ξεπέρασε όλους σε επινοητικότητα.


Αν όλα πάνε καλά μια φορά το μήνα θα συναντιόμαστε εκεί στο εργαστήρι "Στον κόσμο μου" της Στεφανίας Βελδεμίρη. Το πρόγραμμά μας λέει ραντεβού κάθε δεύτερη Κυριακή του μήνα, αρχίζοντας με τη νέα χρονιά:
15 Ιανουαρίου, 12 Φεβρουαρίου, 11 Μαρτίου, 8 Απριλίου, 13 Μαϊου, 10 Ιουνίου.
Αν και μπορέι να ... αναγκαστούμε να συναντιόμαστε ακόμη πιο συχνά!

Δεν υπάρχουν σχόλια: