Διακοπές!

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Χρωματιστοί μήνες, Ναζίμ Χικμέτ, Μαγική Τράπουλα και η Θεσσαλονίκη στο... ποτήρι μου!

Έτσι ακριβώς φαίνεται η Θεσσαλονίκη μέσα από ένα ποτήρι. Η (σχεδόν) τελευταία εικόνα από ένα ταξίδι γεμάτο ανθρώπους και χρώματα...

Τι να σας πρωτοπώ;

Το πρόγραμμα μου τηλεγραφικά:

1η μέρα: Συζήτηση με τους γονείς στο Γυμνάσιο της Σταυρούπολης, μετά από πρωτοβουλία της διευθύντριας κυρίας Δημουλά. Το βράδυ στο "Ζύθο" μεζέδες, μπύρα και "Εξώστης": Από την καλή και την ανάποδη:



2η μέρα: Σεμινάριο παραμυθιών στον ...Κόσμο της μαζί με τη Στεφανία Βελδεμίρη. Τα μικρά 11-1, τα μεγάλα 2-4. Ύστερα μια μαγικη βόλτα το σούρουπο από τα Κάστρα μέχρι όλη την παραλία... Μετά κρεμάσαμε τους πίνακες για την έκθεση και φάγαμε από ένα ...ΜΙΚ ΜΑΚ (σάντουιτς με γύρο). Βλέπετε η Μπουγάτσα το είχε σκάσει!




3η μέρα: Το πρωί διαβάσαμε Χικμέτ (Το ερωτευμένο σύννεφο) και φτιάξαμε παραμύθια με τα παιδιά. Μετά βολτάραμε στην πρώτη λιακάδα του Φλεβάρη. Το βράδυ έκθεση, ποτά και κουβέντα. Όλα τέλειωσαν πάνω από ένα πιάτο αχνιστού πατσά.




4η μέρα: Το πρωί με τα παιδιά της 3ης Γυμνασίου (Σταυρούπολη) φτιάξαμε τέσσερις ιστορίες με τη μαγική τράπουλα. Το μεσημέρι αναχώρηση για Αθήνα. Με τη συντροφιά του Τζόναθαν Κόου...



Βρήκα πιο ενδιαφέροντα πράγματα από το facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: