Διακοπές!

Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Άλλοι αυτοκτονούν και άλλοι χαριεντίζονται


Που μπορεί να φτάσει η κατάντια πολιτικών και "πνευματικών" ανθρώπων;

Ο 77χρονος αυτόχειρας άφησε ένα ξεκάθαρα πολιτικό μήνυμα. Κατηγόρησε ευθέως και χωρίς περιστροφές τους "Τσολάκογλου" (όπως ο ίδιος τους χαρακτήρισε) της σημερινής Κυβέρνησης για το αδιέξοδο που βρέθηκε.
Κάλεσε τους νέους να πάρουν τα όπλα εναντίον τους!

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πόσο θράσος μπορεί να έχει κάποιος σαν τον Παπαδήμο, τον Βενιζέλο ή το Σαμαρά για να βγει να μιλάει και να εκφράζει τη θλίψη του;

Η ηλιθιότητα και η αναλγησία του Μπεγλίτη με τις κατάπτυστες δηλώσεις του, είναι πταίσμα μπροστά στο θράσος αυτών που κατηγόρησε -επαναλαμβάνω- ο ίδιος ο αυτόχειρας...

Όσο για τον τρόπο που παρουσίασαν τα ΜΜΕ το θέμα, ό,τι και να πούμε είναι λίγο.

Απίστευτοι είναι και οι δήθεν "ψύχραιμοι" σχολιαστές που ρίχνοντας ευθύνες στο σύνολο των πολιτικών δυνάμεων κάνουν σα να μην έχουν διαβάσει το σημείωμα του 77χρονου.

Αιδώς Αργείοι. Το απίστευτο θράσος σας (πρέπει) να έχει κάποια όρια

Μέσα σε αυτό το κλίμα οι ..."Πνευματικοί άνθρωποι" του τόπου διάλεξαν να χαριεντίζονται με την εξουσία... Έτρεξαν σαν πιστα σκυλάκια στο κάλεσμα του Ευάγγελου... (Αν το ψάξετε λίγο θα βρείτε και τα κίνητρα του καθενός...)

Για την ιστορία, στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων: Ελενη Γλύκατζη Αρβελέρ, Μανος Ελευθερίου, Δ. Παντερμαλής, Π. Μάρκαρης, Γ. Νταλάρας, Ι. Κοντός, Μαρίνα Λαμπράκη Πλάκα, Γ. Μανιώτης, Θ. Πελαγίδης, Θ. Καστανιώτης, Π. Τανιμανίδης, Ι. Παρμακέλης, Αχ. Δρούγκας, Γ. Μιχαηλίδης, Τατιάνα Λυγαρη, Χρ. Νικολόπουλος, Κοραλία Καράντη με Γ. Λιάνη, Ι. Τούντας, Μάτσας, Μανουέλα Παυλιδου, Αγάπη Βαρδινογιαννη, Αννα Φόνσου, Ι. Μετζικώφ, Ελένη Κουρκουλα κ.ά. (σύμφωνα με ρεπορτάζ του "Βήματος")

(Η Αγάπη Βαρδινογιάννη είναι εκρόσωπος του πνευματικού κόσμου κατά το Βήμα; Κοίτα τι μαθαίνει κανείς διαβάζοντας έγκυρες εφημερίδες!!!)

Δεν υπάρχουν σχόλια: