Διακοπές!

Δευτέρα, 22 Μαρτίου 2010

Κυριακή 28 Μαρτίου, ανοίγουμε όλα τα διόδια! Μάθετε πως γενικά δεν θα πληρώνουμε!!

Ενώ συντελείται η μεγαλύτερη επίθεση των τελευταίων δεκαετιών στο εισόδημα και στα δικαιώματα του λαού μας κάποιοι συνεχίζουν να κερδοφορούν προκλητικά σε βάρος μας. Το σύμπλεγμα μεγαλοκατασκευαστικού - τραπεζικού κεφαλαίου συνεχίζει μέσα στην κρίση να αποκομίζει τεράστια κέρδη επιβάλλοντας συνεχώς χαράτσια στους εργαζόμενους της χώρας μας. Οι πολυεθνικές που εκμεταλλεύονται τις εθνικές μας οδούς είναι προκλητικές ακόμα και στις περιπτώσεις που εξαγγέλλουν ότι δε θα προχωρήσουν σε αυξήσεις διοδίων (βλ. περίπτωση Μπόμπολα – Αττικής Οδού με 1.000.000 € έσοδα από διόδια την ημέρα!!!) αφού γνωρίζουμε καλά ότι όλα αυτά τα χρόνια έχουν αποκομίσει τεράστια κέρδη αυξάνοντας τις τιμές και τους σταθμούς διοδίων και ανεβάζοντας στα ύψη το καθημερινό κόστος μετακίνησης πολιτών κι επαγγελματιών. Γνωρίζουμε τις αιμοβόρες κερδοσκοπικές διαθέσεις όλων αυτών των κυρίων σε βάρος του δημόσιου συμφέροντος και οι όψιμες ευαισθησίες τους δε μας πείθουν.

Καλούμε κάθε σκεφτόμενο πολίτη, κάθε σύλλογο, επιτροπή και φορέα που θέλει να αντιδράσει
Την Κυριακή στις 12:00 το μεσημέρι ανοίγουμε τους σταθμούς διοδίων σε όλη την χώρα
-για να πάψει η αισχροκέρδεια και η κοροϊδία σε βάρος του λαού μας
-να πληρώσουν την κρίση τα καρτέλ των κατασκευαστικών και των τραπεζών, οι βιομήχανοι και οι εφοπλιστές, όλοι αυτοί που τόσα χρόνια μας κλέβουν παρέα με όλες τις κυβερνήσεις
-να πάρουν πίσω τα νέα μέτρα που σα μοναδικό αποτέλεσμα θα έχουν να βουλιάξουν την κοινωνία και να μεγαλώσουν τα κέρδη τους οι διεθνείς και ντόπιοι ληστές

www.akribeia-stop.gr


Τι ακριβώς κάνω όταν θέλω να μην πληρώσω?

Σταματάτε στο Γκισέ των διοδίων του Ρίου ή του Ζευγολατιού. Αναφέρεται στον υπάλληλο πολύ ευγενικά ότι «Σαν ευρωπαίος πολίτης αρνούμαι να πληρώσω γι’ αυτό δρόμο διόδια.
Ο αριθμός κυκλοφορίας μου είναι ……………. . Γεια σας !!!!!"

Και απομακρυνόμαστε από το Γκισέ!!!!!
(Αρνουμαστε να δώσουμε οποιοδήποτε άλλο προσωπικό στοιχειό. Αν θέλουν ας μας βρουν από το αρ. Κυκλοφορίας. Άλλωστε είναι μια ιδιωτική εταιρία!!!

Ο υπάλληλος με ενημερώνει ότι πρέπει να έρθει ο υπεύθυνος για να συμπληρώσουμε ένα έντυπο.
Αρνούμαστε (πάντα ευγενικά) να μιλήσουμε με κανέναν και να δώσουμε οποιοδήποτε άλλο στοιχείο εκτός από τον αρ. Κυκλοφορίας.
Συμβουλή μας : Μην ανοίγετε κανένα διάλογο. Δώστε τον αρ. Κυκλοφορίας και φύγετε. Απλά!!!!!!

Η άρνηση πληρωμής διοδίων, είναι παράβαση του ΚΟΚ ;
Όχι. Ο νέος ΚΟΚ δε αναφέρει τίποτα που να έχει σχέση με τα διόδια.

Δείτε εδώ αναλυτικά γιατί και πως δεν θα πληρώσετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: