Διακοπές!

Τρίτη, 23 Μαρτίου 2010

Η φορολόγηση της Εκκλησίας και η απίστευτη προπαγάνδα στα παιδιά του Δημοτικού!

Για το ζήτημα της φορολόγησης της εκκλησίας και της τεράστιας εκκλησιαστικής περιουσίας, έχω ξαναγράψει. Θέλω να τονίσω όμως ακόμη μια φορά ότι το πραγματικό αίτημα, το οποίο έχει και πολλές άλλες διαστάσεις, δεν είναι άλλο από τον πλήρη χωρισμό Εκκλησίας και Κράτους! Το όφελος θα ξεπερνούσε μέσα σε μια χρονιά τα 300 εκατομμύρια ευρώ… (τόσα προβλέπονται από τον προϋπολογισμό για μισθοδοσίες κληρικών!)Και φυσικά δεν είναι μόνον αυτό.

Η Ελληνική Κυβέρνηση που σπεύδει να εφαρμόσει δουλικά κάθε εντολή που δίνεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, στα ζητήματα της θρησκείας, κάνει …αντίσταση! Τα θρησκευτικά σύμβολα δεν έχουν αφαιρεθεί από τις σχολικές αίθουσες, ενώ στην πράξη τα παιδιά υποχρεώνονται να παρακολουθούν όλη τη θρησκευτική «πλύση εγκεφάλου»: πρωινή προσευχή, εκμάθηση του «Πιστεύω» κ.α.

Διαβάστε τι γράφουν οι... αθεόφοβοι!

Πρόκειται για το βιβλίο «Κοινωνικής και Πολιτικής Αγωγής» της Στ Δημοτικού, όπου -μεταξύ άλλων- γράφονται και τα εξής απίστευτα:
«…με τη συνεργασία όλων των πιστών, κληρικών και λαϊκών, η Εκκλησία κάνει πράξη την εντολή του Χριστού «αγαπάτε αλλήλους» και φροντίζει ηλικιωμένους, μικρά παιδιά και οικογένειες, προσφέροντας φάρμακα, περίθαλψη, συσσίτια κ.α., χωρίς διακρίσεις φύλου, θρησκείας ή εθνικότητας» (!!!)
O Δημοτικός Παιδικός Σταθμός της Αγ.Παρασκευής που πηγαίνει η κόρη μου, αποφάσισε να κάνει προπαγάνδα σε τετράχρονα παιδιά, πηγαίνοντάς τα στο... Κρυφό Σχολειό(!!!) που μόνο στη φαντασία της εκκλησίας υπήρξε -όπως και το "φιλανθρωπικό" της έργο...

Διαβάστε και στείλτε συγχαρητήρια στους συγγραφείς (πόσο να πληρώθηκαν για το πόνημά τους;) και στο (Αντι)Παιδαγωγικό Ινστιτούτο...

Χαρακτηριστικό της ανεξιθρησκείας το κήρυγμα του ανεκδιήγητου μητροπολίτη Άνθιμου:
«Βρέθηκα στην Αθήνα προ ημερών, σε μια πλατεία 5 λεπτά από την Ομόνοια, για κάποιο υπηρεσιακό λόγο, με συνοδό έναν ιερέα από εδώ: ΤΑ ΕΧΑΣΑ, απελπίστηκα, ΜΑΥΡΙΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ. Μάς έπνιξαν οι άνθρωποι που ζητούσαν επαιτεία. Και σάς ερωτώ: Είναι ή δεν είναι Ασωτεία να κλείνουμε τα μάτια στο γεγονός ότι στο Λεκανοπέδιο Αττικής υπάρχουν 650.000 Μουσουλμάνοι; Μα τι να πάρουμε πολυπολιτισμικά εμείς από αυτούς, που έχομε δανείσει όλο τον κόσμο με τον Ελληνισμό και στην συνέχεια με τον Ελληνοχριστιανικό Πολιτισμό;!..»
Η χώρα με την Παγκόσμια Πατέντα του υπουργείου Παιδείας και …Θρησκευμάτων, μεγαλουργεί ακόμη μια φορά. Δικό μας καθήκον είναι να γλιτώσουμε τα παιδιά μας από την δηλητηριώδη προπαγάνδα τους, να σταματήσουμε να τους χρυσοπληρώνουμε και να αγωνιστούμε για τον πλήρη χωρισμό Εκκλησίας και Κράτους. Η ψευδεπίγραφη φορολόγηση που εμφάνισε η Κυβέρνηση είναι στάχτη στα μάτια…
Μπορείτε πάντως να υπογράφετε εδώ για τη φορολόγηση της εκκλησίας...


Ας δούμε τι έγινε στη γειτονική μας Ιταλία. Στην Ελλάδα ξέρετε που τα γράφει η κυβέρνηση και η υπουργός Παιδείας τα ανθρώπινα δικαιώματα...

Η Ιταλία καταδικάστηκε για τον σταυρό στις σχολικές αίθουσες

Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων καταδίκασε την Ιταλία για την ύπαρξη σταυρού στις σχολικές αίθουσες. Ο σταυρός κρίθηκε ότι είναι ενάντια στο δικαίωμα των γονέων να ανατρέφουν τα παιδιά τους σύμφωνα με τις πεποιθήσεις τους και στο δικαίωμα των μαθητών στην ελευθερία θρησκεύματος.
Η ενάγουσα ήταν η Σόλιε Λάουτσι, μια Ιταλίδα από το Αμπανο Τέρμε. Τα παιδιά της, Ντατάικο και Σάμι Αλμπερτίν, ηλικίας 11 και 13 ετών αντίστοιχα, παρακολουθούσαν μαθήματα στο δημόσιο σχολείο της πόλης. Σε όλες τις τάξεις του σχολείου υπήρχε κρεμασμένος σταυρός.
Η Λάουτσι έκρινε ότι η ύπαρξη σταυρού ήταν αντίθετη με το λαϊκό χαρακτήρα του Κράτους και του σχολείου. Επικαλέστηκε μάλιστα και μία δικαστική απόφαση που είχε κρίνει την ύπαρξη σταυρού στα εκλογικά κέντρα αντίθετη προς το λαϊκό χαρακτήρα του κράτους.
Στο Συνταγματικό Δικαστήριο της Ιταλίας η κυβέρνηση υποστήριξε ότι η ύπαρξη σταυρού στις τάξεις είναι λογική, καθώς ο σταυρός δεν είναι μόνο θρησκευτικό σύμβολο, αλλά και «σημαία» της μοναδικής εκκλησίας που αναφέρεται στο ιταλικό Σύνταγμα, σύμβολο του ίδιου του Κράτους.
Ωστόσο, οι δικαστές στο Στρασβούργο έκριναν ότι ο σταυρός μπορεί εύκολα να ερμηνευθεί από τους μαθητές όλων των ηλικιών ως θρησκευτικό σύμβολο, σύμβολο που μπορεί να ενοχλήσει μαθητές άλλων θρησκευμάτων ή άθεους. Επεδίκασε μάλιστα
το ποσό των 5.000 ευρώ στην ενάγουσα για ηθική βλάβη.

Η Ιταλίδα υπουργός Παιδείας κατεφέρθηκε εναντίον της «ιδεολογικής» απόφασης του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
«Η ύπαρξη σταυρού στις σχολικές αίθουσες δεν σημαίνει προσκόληση στον καθολικισμό, αλλά είναι ένα σύμβολο της παράδοσής μας» δήλωσε η υπουργός σύμφωνα με το πρακτορείο Ansa

Μήπως να αρχίσουμε τις αγωγές εμείς οι γονείς;

Δεν υπάρχουν σχόλια: