Διακοπές!

Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

Στη Χίο με το Δρόμο... Εξαιρετικά τα θέματα του φύλλου του Σαββάτου!


Το Σάββατο 20/3, στις 6.00 το απόγευμα, στο Καφέ ΦΑΙΔΡΑ η συντακτική ομάδα της νέας εβδομαδιαίας εφημερίδας ΔΡΟΜΟΣ, διοργανώνει στη Χίο συνάντηση για την παρουσίαση και στήριξη της εφημερίδας. Στην συνάντηση θα παρευρίσκεται, εκ μέρους της συντακτικής ομάδας, ο δημοσιογράφος και συγγραφέας ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΟΦΟΡΟΣ.
Καλούμε τον κάθε σκεπτόμενο πολίτη, ειδικότερα την κρίσιμη αυτή περίοδο που διανύουμε, να βοηθήσει με την παρουσία του την προσπάθεια του της νέας εφημερίδας.
ΔΡΟΜΟΣ
Νέα εφημερίδα – πρόκληση, πρόσκληση, στοίχημα. Νέα εφημερίδα που υπερβαίνει ιστορικούς χώρους και αντιπαραθέσεις που έβλαψαν, κοιτώντας τα αναγκαία, το μέλλον. Νέα εφημερίδα που φιλοδοξεί να γράφεται από όλη την αριστερά, που θέλει να μυρίσει τον ανθό των διεθνών κινημάτων, να διαβάσει τις ιδέες των αριστερών ανθρώπων ανά τον κόσμο, να αναδείξει τις αποτελεσματικές και νέες αντισυστημικές πρακτικές της αριστεράς χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς.

Αυτό το Σάββατο, 20/3, διαβάστε στο «Δρόμο»
-Η κυβέρνηση βάζει χειροπέδες στην κοινωνία που αγωνίζεται. Ο Μάριος Ζ. μιλά αποκλειστικά στο «Δρόμο» μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού και αποκαλύπτει πώς στήθηκε η σκευωρία της αστυνομίας.
-Μεγαλώνει η απόσταση μεταξύ κυβέρνησης και βάσης του ΠΑΣΟΚ. Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης και τρεις κορυφαίοι συνδικαλιστές της ΠΑΣΚΕ μιλούν στο «Δρόμο» και αναδεικνύουν την αντίθεση.
-Ιερουσαλήμ: Οι νέοι βγήκαν στους δρόμους.
-Και δύο ρεπορτάζ - αποκάλυψη για τα δημοτικά ιατρεία της Αθήνας και για το νοσοκομείο του Κιλκίς.
-Ακόμα γράφουν στο «Δρόμο»: η Ελένη Πορτάλιου, ο Μάκης Καβουριάρης, ο Βασίλης Μουλόπουλος, ο Νίκος Κουνενής και ο Μανώλης Ρασούλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: