Διακοπές!

Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2008

Το "Ημερολόγιο" στο Χαλάνδρι!



Όπως και στην παρουσίαση του πρώτου "Ημερολόγιου", έτσι και τώρα, οι άνθρωποι που θα μιλήσουν για το βιβλίο είναι ξεχωριστοί:
Η Νόνη Δούνια, μια κυρία της τηλεόρασης, που δεν έχει τύχει να γνωρίσω προσωπικά, όμως ο τρόπος που προσεγγίζει μέσα από την εκπομπή της τα θέματα που αφορούν στο παιδί, τα λέει όλα...
Η Μαρία Καλλιμασιά, η καλύτερη διευθύντρια που μπορείτε να φανταστείτε. Κρατώντας χαμηλούς τόνους και έχοντας πάντοτε μάτια και αυτιά ανοιχτά καταφέρνει να οδηγήσει το περιοδικό που διευθύνει στην κορυφή, χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα...
Ο Γρηγόρης Καλομοίρης, ο εκπαιδευτικός που αγωνίζεται χρόνια τώρα να ανατρέψει τα κακώς κείμενα της Παιδείας μας. Βρεθήκαμε μαζί στην προσπάθεια για άλλη μια πορεία στην πόλη. Όπου βρεθεί ξεχωρίζει για το ήθος, τη μαχητικότητα και το ανοικτό πνεύμα του.
Η Ιωάννα Καμπούρη, η νηπιαγωγός που αγαπάει τη δουλειά της και ξέρει πως να την κάνει σωστά. Παράλληλα αγωνίζεται πάντοτε για το καλύτερο. Φιλία και κοινοί αγώνες στην πόλη μας ενώνουν εδώ και τρεις δεκαετίες...
Μαζί φτιάξαμε την "Ακροβασία" (ξέρουν οι Χαλανδραίοι), ένα περιοδικό που έγραψε ιστορία στην πόλη... (μαζί με πολλούς ακόμη φίλους)

Όλοι είναι άνθρωποι που αξίζει κανείς να τους γνωρίσει από κοντά!

ΥΓ. Μόνο με ένα τηλεφώνημα, οι φίλοι από τον Οινοποιητικό Συνεταιρισμό του Τυρνάβου, ανέλαβαν τον εφοδιασμό μας με τα εκλεκτά προϊόντα τους. Ο Τύρναβος, είναι η πατρίδα του ούζου, έχει εκλεκτό τσίπουρο και εξαιρετικό κρασί. Μετά τις ομιλίες και τη συζήτηση θα έχουμε την ευκαιρία να τα δοκιμάσουμε... Τους ευχαριστώ από βάθους καρδιάς.
Για περισσότερα: www.tirnavoswinery.gr



Στη φωτογραφία το κόκκινο κρασί που έχει συνδέσει το όνομα του με την ημερομηνία ίδρυσης του οινοποιείου. Το ανακάλυψα πριν από πολλά -πολλά χρόνια στο σουπερμάρκετ των Συνεταιρισμών στην Πανόρμου και το ξαναβρήκα στο περίφημο "Μπερεκέτι" στο Νέο Ψυχικό (σήμερα "Ρένα της Φτελιάς"). Ωραίο και δυνατό κρασί κατάλληλο για πικάντικους μεζέδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: