Διακοπές!

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Όταν θα πάω κυρά μου στο Παζάρι...θα σου φέρω ένα παραμύθι!



...ποτέ δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι εκείνο το Σαββατοκύριακο θα ήταν ένα από τα πιο παράξενα της ζωής του....
Περπατώντας στο Θησείο, κοντά στον τόπο όπου ξεκουράζονται αιώνες τώρα τα αγάλματα και ο ποταμός Ηριδανός κυλάει σαν μια μικρή ασημένια κλωστίτσα ανάμεσα στα φθαρμένα μάρμαρα, βρέθηκε ξαφνικά μπροστά σε ένα πολύχρωμο παζάρι.
Χωρίς να ξέρει πως, μπροστά του άνοιξε ένα ξύλινο ζωγραφιστό κουτί. Ένα παιχνίδι με βότσαλα. Τα πήρε στα χέρια του και το μαγικό του ταξίδι ξεκίνησε...


...Η συνέχεια του παραμυθιού το Σάββατο και την Κυριακή στο Θησείο. Θα είμαστε εκεί με τη Μαγική Τράπουλα, κρυμμένοι ανάμεσα σε καλλιτέχνες για να φτιάξουμε τα δικά μας παραμύθια με δικά τους αντικείμενα!


Τα Χριστούγεννα, εκτός από καιρός για δώρα, είναι και η αγαπημένη μας εποχή για βόλτες στο γιορτινό κέντρο της πόλης.
Το κέντρο δημιουργικής έκφρασης Κύκλοι και το κέντρο καλλιτεχνικής επιμόρφωσης Τέχνης Βήματα Seminart ενώνουν τις δυνάμεις τους και διοργανώνουν ένα διήμερο που τα έχει όλα: εργαστήρια δημιουργίας, γεύσεις, μουσική και φυσικά δώρα.
...και ξεχωριστά βιβλία σε απίστευτες τιμές!

Το Σάββατο 15 (12:00-20:00) και την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου (12:00-19:00) πηγαίνουμε στην οδό Ηρακλειδών για να περάσουμε ωραία και διαλέξουμε πρωτότυπα χειροποίητα δώρα για τους αγαπημένους μας.

 Οι διοργανωτές: Κύκλοι, Δημοφώντος 11 &  Ηρακλειδών, Θησείο, τηλ. 2110137698.
Τέχνης Βήματα Seminart, Hρακλειδών 54 & Ερισύχθονος, Θησείο, τηλ. 2105229339.

Δεν υπάρχουν σχόλια: