Διακοπές!

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Ένα γεμάτο Σαββατοκύριακο!

Το Σάββατο στις 12 στο Θησείο (Τέχνης Βήματα -Ηρακλειδών 54), θα μαγειρέψουμε, θα παίξουμε θέατρο και θα φτιάξουμε παραμύθια με την Παραμυθοκουζίνα.

Την Κυριακή θα πρέπει να γίνω σαν εκείνο τον ήρωα ταινίας που είχε πολλαπλασιαστεί για να προλαβαίνει, αφού δυο πολύ ενδιαφέροντα πράγματα θα συμβούν την ίδια ώρα σε Χαλάνδρι και Αγία Παρασκευή.



Στο Χαλάνδρι θα γίνει η τρίτη διανομή του "Μαζί να τα Φάμε" (Μεσολογγίου & Επιδαύρου -κοντά στη Ριζάρειο). Έχω ήδη παραγγείλει εδώ και θα πάω να παραλάβω τα τρόφιμα. 
Όμως δεν θα συμβεί μόνο αυτό. Στο χώρο θα βρεθούν εργαζόμενοι της Βιομηχανικής Μεταλλευτικής (ΒΙΟΜΕ) προκειμένου να ενημερώσουν για την πρωτοποριακή -για τα ελληνικά δεδομένα- δράση τους, αφού οι ίδιοι οι εργάτες του εργοστασίου αναλαμβάνουν τη διαχείριση και λειτουργία του!


(Περισσότερα στην ιστοσελίδα του Σωματείου Εργατοϋπαλλήλων στη Βιομηχανική Μεταλλευτική)



Παράλληλα, στις 11 το πρωί, στην Αγία Παρασκευή, το Δίκτυο Ανταλλαγής και Αλληλεγγύης Κοντοπεύκου οργανώνει συζήτηση στην Κεντρική Βιβλιοθήκη (Αλέκου Κοντόπουλου 13 -κάθετος στην Αγίου Ιωάννου) για την αναταλλαγή αγαθών και υπηρεσιών.



Λέω να ξεκινήσω από Χαλάνδρι και ..βλέπουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: