Διακοπές!

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2009

Παιδικής... θλίψης συνέχεια

Η εξαιρετική ιστοσελίδα www.elamazi.gr, αναδημοσίευσε το "ρεπορτάζ" για την παιδική ..θλίψη της Αγίας Παρασκευής και αρκετοί αναγνώστες δημοσίευσαν τα δικά τους σχόλια:

"...Παιδική Χαρά στη Θεμιστοκλέους στην Αγία Παρασκευή μικρή συνοικιακή, ξεχασμένη σε κακή κατάσταση. Επίσης μεγάλη παιδική χαρά στη Νεαπόλεως ψηλά που ενώ έχει τις προδιαγραφές να είναι ωραία γιατί έχει δέντρα και είναι λιγότερο “βιομηχανοποιημένη” είναι τελείως εγκαταλελειμένη. Παρόλα αυτά έχει όλες τις προδιαγραφές να γίνει μία ωραία παιδική χαρά - πάρκο. Ο Δήμος σταματάει την προσπάθεια συντήρησης στη βιτρίνα του που είναι η πλατεία και μετά από εκεί το χάος. Κρίμα γιατί στο γειτονικό Χολαργό και ιδιαίτερα στον Παπάγο υπάρχουν καταπληκτική χώροι - μικροί και μεγάλοι - περιποιημένοι και προσεγμένοι..."

"...Και χθές το βράδυ πήγαμε στις κούνιες στην Αργολίδος στους Αμπελοκήπους και αναρωτιόμουνα γιατί εδω τέτοια χάλια.
Προσωπικά απο εδώ γύρω οι μόνες κούνιες τισ προκοπής είναι στο Π. Ψυχικό διπλα στην σχολή Μωραιτη (σταση Μωραίτης το 603 και 653).
Περιφραγμένες, είσοδος μόνο με συνοδεία ενήλικα και μόνο εως 13 χρονών.
Γνωρίζω οτι υπάρχει μεγάλο παρόβλημα ελεύθερου χώρου στην Αθήνα για κούνιες αλλα έστω και στούς χώρους που υπάρχουν ας γίνει μία σωστη προσπάθεια.
Οι περισότεροι γνωρίζουμε τις κούνιες στο Καλαμάκι στην Οστρια. Καλή προσπάθεια αλλα στην συνέχεια……………"

Αυτοί που αδιαφορούν πληρως είναι υπεύθυνοι του Δήμου Αγίας Παρασκευής: Ήδη κατέθεσα δημοσίευμα και φωτογραφίες με αριθμό πρωτοκόλλου 15631 (17/6) και αναμένω απάντηση. Πάντως το αυτί τους δεν έχει ιδρώσει καθόλου. Δεν πήγε κανείς ούτε για τα... μάτια να φτιάξει δυο τρία πράγματα ή να αποσύρει το διαλυμμένο παγκάκι.
Και για όσους τα θεωρούν υπερβολές να σας πω ότι μιας μητέρας το πόδι ράγισε όταν προσπάθησε να πιάσει το παιδί της και να μη χτυπήσει στο ελατήριο που εξείχε για μήνες στην παιδική και αποσύρθηκε λόγω... δημοσιότητας!


Δυστυχώς δεν σκέφτηκε να κάνει μήνυση... (μόνον έτσι θα τους έκανε να τρέχουν)

1 σχόλιο:

Marilena είπε...

Σε όλη την Ελλάδα υπάρχουν αυτά τα χάλια και μάλιστα κάπου και πολύ χειρότερα !!!

Το θέμα είναι να κάνουμε κάτι ΟΛΟΙ οι γονείς... ΝΑ δραστηριοποιηθούμε... Δυστυχώς μέσα σε τοοοοσα εκκατομύρια γονέων μονο λίγοι το παλεύουμε...