Διακοπές!

Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Πολιτικά παιχνίδια του Λαζόπουλου με το Γιωργάκη


Ήδη από το προηγούμενο "Αλ Τσαντίρι" ο κύριος Λαζόπουλος έχει αρχίσει να μας τα "γυρίζει"... Προσπαθεί εντέχνως να διαχωρίσει το Γιωργάκη από τους υπόλοιπους του ΠΑΣΟΚ, λες και δεν είναι πρωθυπουργός, λες και δεν δίνει αυτός τις εντολές για τη βάρβαρη επίθεση που δέχεται ο Ελληνικός λαός...
Αποκορύφωμα η άποψη του πως η δήλωση του Γιωργάκη και η στάση της Ελληνικής Κυβέρνησης ήταν άψογες σε σχέση με τη δολοφονική επίθεση των Ισραηλινών!
Ο κύριος Λαζόπουλος μπορεί να είναι ευφυέστατος, αλλά κι εμείς δεν μασάμε κουτόχορτο!

Υποθέτω πως στο προσεχές διάστημα θα καταλάβουμε τους λόγους της μεταστροφής του κυρίου Λαζόπουλου...
Είναι τραγικό όμως να γίνεται απολογητής του Γιωργάκη και του Δρούτσα, τη στιγμή που οι απαράδεκτοι χειρισμοί της Ελληνικής Κυβέρνησης στο θέμα του "Στόλου της Ελευθερίας" προκαλούν βάναυσα το Δημόσιο αίσθημα(γυμνάσια με Ισραηλινούς, καμία στήριξη στα ελληνικά πλοία που δέχτηκαν την πειρατική επίθεση σε Διεθνή χωρικά ύδατα, καθυστερημένη και χλιαρή αντίδραση της Κυβέρνησης, καμιά κίνηση Παπανδρέου για αποπομπή του αντιπροέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς και υπουργού Άμυνας του Ισραήλ, ξυλοφόρτωμα διαδηλωτών από τα ΜΑΤ)


2 σχόλια:

the other one είπε...

Είναι δεδομένο πλέον πως οι πολιτικοί είναι οι χειρότεροι δολοφόνοι! Είναι επίσης κατανοητό πως ο λαός που κατοικεί στην περιοχή της Ελλάδας, ως επι το πλείστον, είναι ο πλέον ανεκτικός σε απειλές και δολοφονίες. Με τούτα τα δεδομένα ένα συνολικα μαφιόζικο κράτος θα μπορούσε να ανεχτεί μία ακόμα δολοφονία, αυτή στην γάζα. Έτσι λοιπόν ο Λαζόπουλος απλώς ειρωνεύτικε μία ούτως η αλλιώς ψεύτικη δήλωση!

kostasst είπε...

Φοβάμαι πως δεν ειρωνεύτηκε...