Διακοπές!

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Νέες παραιτήσεις βουλευτών του ΠΑΣΟΚ

Μπορείς για λίγο καιρό να εξαπατάς πολλούς ανθρώπους. Μπορείς για πολύ καιρό να εξαπατάς λίγους ανθρώπους. Δεν μπορείς όμως για όλον τον καιρό να τους εξαπατάς όλους

Κάθε λεπτό που περνά η Κυβέρνηση χάνει κάθε ψήγμα πολιτικής και ηθικής νομιμοποίησης. Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ παραιτούνται ο ένας μετά τον άλλο με σκληρές δηλώσεις. Πρόσφατος ο κ. Νασιώκας. Ακολουθούν και άλλοι χωρίς καν να περιμένουν τις αλχημείες του ΓΑΠ.



Μετά τον Γ. Φλωρίδη, ο οποίος ανακοίνωσε πρωί - πρωί την παραίτηση του από βουλευτής, στο βήμα της Βουλής ανέβηκε και ο Ε. Νασιώκας και ανακοίνωσε και εκείνος την παραίτηση του.
Ο κ. Νασιώκας στην ομιλία του μίλησε για γελιοποίηση του πολιτικού συστήματος, τόνισε ότι η χώρα οδηγείται σε επικίνδυνους δρόμους και το μέλλον των παιδιών μας θα είναι μαύρο, όπως χαρακτηριστικά είπε.
Ο κ. Νασιώκας πρόσθεσε πώς και τα δύο μεγάλα κόμματα βρίσκονται σε λάθος δρόμο και σε κατέληξε λέγοντας πώς θα πάει στην εκλογική του περιφέρεια, την Λάρισα, θα κάνει συγκέντρωση και θα απευθυνθεί στους Λαρισαίους πολίτες που τον εξέλεξαν.

Σύμφωνα με την Ημερησία

Την άμεση σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ ζήτησε η πρόεδρος της κοινοβουλευτικής επιτροπής Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ, Βάσω Παπανδρέου, προσερχόμενη στη Βουλή. Η κα Παπανδρέου τόνισε ότι πρέπει να συζητηθούν όλα.
Την ίδια ώρα εντονη φημολογία θέλει κίνηση ομάδας βουλευτών που σκέφτονται να ακολουθήσουν το παράδειγμα των κ. κ. Φλωρίδη και Νασιώκα ή να ζητήσουν με κοινή τους επιστολή από τον πρωθυπουργό να δρομολογήσει την αποχώρησή του. Αν η πληροφορία επιβεβαιωθεί δεν αποκλείεται ο πρωθυπουργός να καταγγείλει σχέδιο εσωκομματικής αποσταθεροποίησης.
Μεταξύ των ονομάτων που φέρονται να κινούνται στην κατεύθυνση παραίτησης από το Μέγαρο Μαξίμου συγκαταλέγονται οι Κώστας Σπηλιόπουλος, Βασίλης Γερανίδης Εύα Καϊλή και η Σούλα Μερεντίτη. Ο Οδ. Κωνσταντινόπουλος διέψευσε ότι έχει αποστείλει επιστολή.

Και το ανέκδοτο: -Γιατί βρέχει κάθε μεσημέρι;
-Γιατί ο Γιωργάκης πούλησε το καλοκαίρι!

Δεν υπάρχουν σχόλια: