Διακοπές!

Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2011

Όλη η Ελλάδα φωνάζει: Ούστ!!!! (και η Διαμαντοπούλου καμαρώνει)

Μια απίστευτη συγκέντρωση. Η μεγαλύτερη της Μεταπολίτευσης. Όλοι οι δρόμοι της Αθήνας γεμάτοι κόσμο. Από την ΑΣΟΕΕ μέχρι το Σύνταγμα, στην Πανεπιστημίου, στην Ακαδημίας, στη Σταδίου.
Όλοι με μια φωνή: "Πάρτε το Μνημόνιο και φύγετε από δω"...
Μια Κυβέρνηση που θα είχε ίχνος αυτοσεβασμού θα είχε πια παραιτηθεί. Είναι σαφές ότι κυβερνά ερήμην του λαού με το 85% πλέον εναντίον της...

Αύριο ας είμαστε όλοι στο κέντρο της πόλης. Καιρός η Ελλάδα να γυρίσει σελίδα...

ΥΓ1. Οι κουτοπονηριές με το κλείσιμο των σταθμών σε Σύνταγμα και Ευαγγελισμό, πέρα από την ταλαιπωρία των επιβατών, δεν πρόσφεραν τίποτε στην ετοιμόρροπη Κυβέρνηση...ΥΓ2. Δεν μπορώ να μην αναδημοσιεύσω το θέμα που αφορά την κυρία DVDπούλου Καθώς φαίνεται μπορεί τα ΜΜΕ στην Ελλάδα να μην... ενημερώνονται, αλλά έξω φροντίζουν να μαθαίνουν...
Το αφιερώνω στους εκατοντάδες συναδέλφους που έστειλε και στέλνει στην ανεργία...


New York Times: Η Άννα Διαμαντοπούλου δίνει το κακό παράδειγμα

Ως παράδειγμα συνέχισης φαινομένων ευνοιοκρατίας και που οδηγούν στη διόγκωση του δημόσιου τομέα, παρά τις περικοπές και τη δύσκολη προσπάθεια «συμμαζέματός» του, χρησιμοποιούν οι New York Times, την υπουργό Παιδείας, Άννα Διαμαντοπούλου, σε σχετικό άρθρο που είχαν δημοσιεύσει την Τρίτη.

Στην τελευταία του παράγραφο, το δημοσίευμα της αμερικανικής εφημερίδας καταλήγει, συμπεραίνοντας ότι είναι αμφίβολο, το αν η ελληνική πελατειακή κουλτούρα της ευνοιοκρατίας θα μπορέσει να εξαλειφθεί, προσθέτοντας ότι «για παράδειγμα, τον περασμένο μήνα, η υπουργός Παιδείας, Άννα Διαμαντοπούλου, πρότεινε τον διορισμό 150 νέων υποστηρικτών του ΠΑΣΟΚ, στο Εθνικό Ίδρυμα Νεότητας, του υπουργείου της, αλλά η κριτική των Μέσων Ενημέρωσης ματαίωσαν την κίνηση αυτή. Το δημοσίευμα σημειώνει ότι εκπρόσωπος της κ. Διαμαντοπούλου ανέφερε ότι τα κονδύλια των προσλήψεων θα προέρχονταν από την Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά έπειτα από αναθεώρηση του προϋπολογισμού δεν προχώρησαν.

Σίγουρα δεν είναι και το πλέον τιμητικό, για την υπουργό Παιδείας το να χρησιμοποιείται, σε μία από τις κορυφαίες εφημερίδες του κόσμου, ως παράδειγμα προς... αποφυγή, που δεν πτοείται από την υπάρχουσα δύσκολη συγκυρία, συνεχίζοντας τις «παραδοσιακές πρακτικές» που κατά μεγάλο ποσοστό έφεραν τη χώρα στο χείλος του γκρεμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: