Διακοπές!

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Όταν η αναλγησία συναντά τη βλακεία: Αστυνομία και διαιτητής εναντίον φιλάθλων του Παναθηναϊκού!

Για πρώτη φορά στη ζωή μου, δηλώνω αλληλέγγυος στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού. Ο ...ιός της αντίστασης έχει πια "μολύνει" και τα γήπεδα και αντί των ρατσιστικών, σεξιστικών, υβριστικών συνθημάτων, τα συνθήματα πάιρνουν πολιτική χροιά.
Κι ενώ όλα αυτά τα εμετικά που ακούγονταν κατά καιρούς στα γήπεδα ουδέποτε προκάλεσαν παρενέργειες ή διακοπή αγώνα, τώρα για ένα πανό που έγραφε "Πολιτικοί λαμόγια βουλή των βολεμένων, θα σας πνίξει η οργή των εξεγερμένων" , ο διαιτητής διέκοψε τον αγώνα του ΠΑΟ με τον Εργοτέλη, η αστυνομία -που συνήθως πιάνεται στον ύπνο από χούλιγκαν που καταστρέφουν ό,τι βρουν μπροστά τους- αυτή τη φορά έδειξε υπερβάλλοντα ζήλο και συνέλαβε τους... "εγκληματίες".
Δεν καταλαβαίνουν οι ανεγκέφαλοι που διέταξαν αυτή την ασχήμια, πως όλα αυτά γίνονται μπούμεραγκ;



Σχετικό ρεπορτάζ:

"Παρατράγουδα σημειώθηκαν έξω από το ΟΑΚΑ ανάμεσα στις αστυνομικές δυνάμεις και τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, καθώς ύστερα από... άνωθεν εντολή σταματούσαν τα αυτοκίνητα, προκειμένου να πάρουν το... επίμαχο πανό που αναφερόταν στους πολιτικούς!

Το πανό που ανέφερε: "Πολιτικοί λαμόγια βουλή των βολεμένων, θα σας πνίξει η οργή των εξεγερμένων", δεν ενόχλησε μόνο τον διαιτητή Μήτσιο, ο οποίος διέκοψε 7 λεπτά το παιχνίδι στη διάρκεια του πρώτου μέρους, αλλά και την... κυβέρνηση, καθώς σύμφωνα με εντολή που δόθηκε μετά το τέλος της αναμέτρησης στην Αστυνομία έγινε έλεγχος σε αυτοκίνητα οπαδών του Παναθηναϊκού, προκειμένου να βρεθεί!

Αστυνομικές δυνάμεις σταμάτησαν αυτοκίνητο, κατέβασαν τον κόσμο και τους ζητούσαν να δείξουν το πανό που είχαν για να δουν τι έγραφε, ενώ παράλληλα είχαν προσεγγίσει το Στάδιο διμοιρίες των ΜΑΤ. Η αστυνομία ξεκίνησε να βαράει απροκάλυπτα τον κόσμο του Τριφυλλιού που ήταν γύρω από το αμάξι προκειμένου να απομακρυνθούν και έτσι δημιουργήθηκε ένταση!

Σύμφωνα με πληροφορίες έγιναν δύο συλλήψεις για το... επίμαχο πανό, με τον Τάσο Τεντζέρη (υπεύθυνος συνδέσμων στην ΠΑΕ) να σπεύδει στην ΓΑΔΑ για να δει τι ακριβώς έχει συμβεί και να δώσει λύση στο θέμα."

Πηγή: Sport.gr



Στη φωτογραφία πανό φιλάθλων του ΟΦΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: