Διακοπές!

Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2011

Παραμύθια, ζωγραφιές κι ένα ηλιοβασίλεμμα από τη Θεσσαλονίκη

Μόλις γύρισα από τη Θεσσαλονίκη όπου είχαμε οικογενειακό ...μίτινγκ με την Στεφανία Βελδεμίρη. Δεν σας λέω τώρα πως περάσαμε, τι είδαμε, τι φάγαμε (!!!) και πόσες ατέλειωτες ώρες έπαιζαν τα παιδιά, αλλά βρίσκω την ευκαρία να σας πω για όσα ετοιμάζουμε και θα τα βρίσκετε πια στο νέο μπλογκ της Παραμυθοκουζίνας
Από εκεί αντιγράφω τη σχετική ανάρτηση:Η μαγική τράπουλα με τις εικόνες της Στεφανίας Βελδεμίρη είναι πια έτοιμη για το ταξίδι της!
21 τραπουλόχαρτα που σας βοηθούν να φτιάξετε τα δικά σας παραμύθια με την παρέα ή με την οικογένειά σας. Κατάλληλη για παιδιά κάθε ηλικίας...
Μέχρι να βγει επισήμως στο εμπόριο, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας ηλεκτρονικά:
stoforos@yahoo.com
stefi.veldemiri@gmail.com


Να σας πω ακόμη πως δημιουργήθηκε το πρώτο παραμύθι της Παραμυθοκουζίνας, μέσα σε μυρωδιές από μύδια που μαγειρεύονταν σε ένα σπίτι κάτω από τα Κάστρα της Θεσσαλονίκης.
Το παραμυθάκι έχει τον τίτλο "Τακ" κι είναι φτιαγμένο για μια γλυκύτατη μικρή μας φίλη...

Για να το εμπνευστούμε, χρειάστηκε να ανεβούμε ψηλά και να δούμε το ηλιοβασίλεμμα:ΥΓ Να σας πω ότι στην πόλη επικρατούσε πανηγυρική ατμόσφαιρα για την ματαίωση της παρέλασης. Η Θεσσαλονίκη που πλήτετται ιδιαίτερα από τα Μνημονιακά μέτρα διαδήλωσε μαζικά και γιόρτασε το δικό της "Όχι".
...Ό,τι και να λένε τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ...

3 σχόλια:

Christina Markoulaki είπε...

Υπέροχα! Ανυπομονώ να ακούσω τη νέα σας ιστορία και να χρησιμοποιήσω τα... παραμυθοτραπουλόχαρτα!!! Θα περιμένω να βγουν στο εμπόριο και μετά θα τα κάνω δώρο σε πολλά παιδάκια που ξέρω ότι θα τα αξιοποιήσουν πλήρως! Καλή συνέχεια στη δημιουργικότητα και των δυο εύχομαι!

Στυλιάνα Γκαλινίκη είπε...

είστε σπουδαίοι και οι δύο, καλά παραμυθομαγειρέματα, μας ανοίγετε την όρεξη!!!!!!!!!!!!!

kostasst είπε...

Σας ευχαριστώ και τις δυο. Πάντα κοντά μας!!!