Διακοπές!

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Είσαι ΔΗΜΑΡ; Νέες προοπτικές καριέρας σου ανοίγονται: Γίνε κι εσύ διοικητής σε νοσοκομείο

Από το ΕΣΥ για τους πολίτες στο ΕΜΕΙΣ (για την πάρτη μας)

Πάνω από το πτώμα της Υγείας (όποιος έχει μπλέξει με Νοσοκομείο από την εποχή που ο Λοβέρδος κατεδάφισε το σύστημα υγείας καταλαβαίνει τι θέλω να πω) τα αρπακτικά της Τρικομματικής συνεχίζουν το πάρτυ τους... Η αθλιότητα έγινε "ενημέρωση" από τον εργατοπατέρα κύριο Χατζησωκράτη που καλέι τα μέλη της ΔΗΜΑΡ να υποβάλλουν τα χαρτιά τους για ...διοικητές Νοσοκομείων (!) και κατόπιν να ενημερώσουν το κόμμα για τα περεταίρω. Καταλαβαίνετε τώρα...
Το Κόμμα -βδέλλα του Κρατικού Μηχανισμού (με όλες, μα όλες τις Κυβερνήσεις) συνεχίζει ακάθεκτο να εξαργυρώνει τη συμμετοχή του στο αίσχος και τις προσπάθειές του για διάσπαση της Αριστεράς... Διαβάστε και απολαύστε το ρεπορτάζ (από το left.gr) και την απάντηση του εργατοπατέρα: 

"Ένα e-mail που έφτασε σε χιλιάδες παραλήπτες, μέλη της ΔΗΜΑΡ προκάλεσε αίσθηση σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.
Πρόκειται για ενημέρωση από τον Δημήτρη Χατζησωκράτη προς μέλη του κόμματος, για την προκήρυξη θέσεων διοικητών και υποδιοικητών σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας.
Με την επιστολή του αυτή, ενημερώνει πότε λήγει η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων, αποστέλλει κατάλογο των νοσκοκομείων όπως προέκυψαν από τις συνενώσεις και καλεί τους παραλήπτες να καταθέσουν εγκαίρως τα δικαιολογητικά τους αλλά και να ενημερώσουν την ΔΗΜΑΡ για τις αιτήσεις που θα κατατεθούν.
Η κίνηση αυτή προκάλεσε την αίσθηση σε αρκετούς, ότι «τακτοποιούνται» δικά τους παιδιά κατά παράβαση κάθε διαδικασίας opengov.

dimar prokhryxi facebook

Το thepaper.gr επικοινώνησε με τον κ. Χατζησωκράτη ο οποίος επιβεβαίωσε το e-mail και υποστήριξε πως πρόκειται για μια απολύτως θεμιτή και δημοκρατική διαδικασία.
«Πληροφορούμε τα μέλη του κόμματος γι’ αυτή την διαδικασία, ώστε να γίνει γνωστή και στο "πόπολο" και όχι μόνο σε μια κάστα καθηγητάδων» μας είπε και αναρωτήθηκε: «Υπάρχει πιο δημοκρατική λειτουργία απ’ αυτό;»..."


Το κατά Χατζησωκράτη "Ό,τι είναι νόμιμο είναι και ηθικό"

Δεν υπάρχουν σχόλια: